Diğer Vodafone'lular için Her Şey Yanımda'da 150 TL indirim!

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20240327_112139_Yanmda.jpg
    Screenshot_20240327_112139_Yanmda.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 65
Fatura detayinda bir bilgi yazmiyor. Aylik tarifenin üzerine eklenmiş. 3 aydir 196TL ödüyordum. Dün gece mesaj geldi 250TL yaziyor. Müşteri hizmetleriyle görüşeceğim detayini buraya yazarim.

Müşteri hizmetleriyle görüştüm fatura kesilmeden detay veremezlermiş. Ben ne olur ne olmaz diye premium ve mobil ödeme olayını tekrar kapattım. Diğer ay içinde ödeme çıkmaması için.
 
Müşteri hizmetleriyle görüştüm fatura kesilmeden detay veremezlermiş. Ben ne olur ne olmaz diye premium ve mobil ödeme olayını tekrar kapattım. Diğer ay içinde ödeme çıkmaması için.

Dün 10 dolarlık Steam key aldım. Ödeme kısmında kredi kartı ile ödedim ve 50 TL'lik cüzdan puanlarını harca seçeneğini seçtim. Karttan çekilecek olan tutardan düşüyordu ama Total'de fiyat aynı duruyordu. Her şey yanımda'nın müşteri hizmetlerini aradım: Herhangi bir sorun olmayacağını söylediler. Karttan çekilen tutardan başka tutar alınmayacaktır dediler bilginize dostlar.
 
Öncelikle faydalanmak için Vodafone üyesi olmanız lazım. Uygulamaya girince en üst kısımdaki baloncuklardan veya hesap sekmesinden "yanımda premium" kısmına giriş yapınız. İlk ay 5.90 TL olmak üzere 1 aylık üyeliğinizi alın, zaten avantajlara girince 100 TL indirimi göreceksiniz. O kampanyaya girin ve kodu kopyalayın. Ardından Vodafone cüzdan'ı oluşturun. Bu cüzdanı da ilk kez oluşturduğunuz için içerisinde 50 TL bakiye olacak. Ardından Vodafone'nin "her şey yanımda" mağazasından istediğiniz ürünü alabilirsiniz, alacağınız ürünün parasını 50 TL eksik olacak şekilde Vodafone cüzdanınıza yükleyin. Ödeme kısmında Vodafone cüzdanınızı seçin içerisindeki bakiyeyle beraber kullanın.

Ben Steam cüzdan kodu satın aldım, 350 TL yerine 200 TL ödedim.
Eki Görüntüle 2151513

Ayrıca aldığınız Premium'u sonraki aylarda ücret çekmemesi için iptal edebilirsiniz, premium ile beraber 1 aylık BluTV üyeliği, 2 adet internet çıkması garanti çark çevirme şansı veriyor onlardan da faydalanabilirsiniz.

Bende sadece 50 TL indirim oluyor 100 TL indirim olmuyor nasıl yapacağız?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı