Gwiazdka
Megapat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
2 Gündür evimde yeni bağlattığım Kablonet alt yapısına sahip Vodafone Net 50+ 50 Mbps'lik paketi kullanıyorum. Günlük olağan akışta hız sonuçlarım:
Resimde görüldüğü gibidir. Dosya indirip, yüklerken günlük işlerde herhangi bir sorun yaşamıyorum. Online oyunlara girdiğimde özellikle PUBG'de anlık gelen ve 1-2 saniyede bir tekrarlayan Upload paket kaybı sorunu meydana geliyor. Bu paket kayıplarında ping artmamakla birlikte sadece oyun içi aktarım gecikmektedir.
Upload Kaybı Videosu
Videoda görüldüğü gibi bu süreç oyun içerisinde de devam etmektedir. Aynı zamanda evimde henüz kapattırmadığım TT paketim var. İnternete o abonelik üzerinden bağlandığımda herhangi bir problem yaşamıyorum.
VodafoneNet Pingplotter sonuçlarım aşağıdaki gibidir:
Sonuçlardan görüleceği üzere bariz upload kayıplarım mevcut.
Modem: Netmaster Infinity 401
Windows: 8.1
Bağlantı: Kablolu
Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
@Eryd @VII_outLaw @Recep Baltaş @Ali Güngör
Bu konulara ilişkin bilgisi olan kimse yok sanırım forumda?
Çözüm bulamayacağız sanırım
Resimde görüldüğü gibidir. Dosya indirip, yüklerken günlük işlerde herhangi bir sorun yaşamıyorum. Online oyunlara girdiğimde özellikle PUBG'de anlık gelen ve 1-2 saniyede bir tekrarlayan Upload paket kaybı sorunu meydana geliyor. Bu paket kayıplarında ping artmamakla birlikte sadece oyun içi aktarım gecikmektedir.
Upload Kaybı Videosu
Videoda görüldüğü gibi bu süreç oyun içerisinde de devam etmektedir. Aynı zamanda evimde henüz kapattırmadığım TT paketim var. İnternete o abonelik üzerinden bağlandığımda herhangi bir problem yaşamıyorum.
VodafoneNet Pingplotter sonuçlarım aşağıdaki gibidir:
Sonuçlardan görüleceği üzere bariz upload kayıplarım mevcut.
Modem: Netmaster Infinity 401
Windows: 8.1
Bağlantı: Kablolu
Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
@Eryd @VII_outLaw @Recep Baltaş @Ali Güngör
Bu konulara ilişkin bilgisi olan kimse yok sanırım forumda?
Çözüm bulamayacağız sanırım
Dosya Ekleri
Son düzenleme: