Herkese selam. PC ilk açıldığında bir süre bekleyip VoiceMeeter'ı açarsam mavi ekran alıyorum. Açıldığı anda en hızlı şekilde açarsam bir sorun olmuyor. Dump dosyalarını ekledim.
Harici olarak ssd ram gibi şeyler düşündüğümden takılı değil demiştim. Logitech g300s mouse ve Logitech G430 kullanıyorum ikisi de usb ile bağlı. Fifa oynayacağım zaman bazen kablo ile bazen bluetooth üzerinden dualshock bağlıyorum.
Hocam yanıtım silinmiş ya da gönderememişim sanırım. xxc.rar
Yeni dump dosyaları burada.
G300s mouse ve G430 kulaklık bağlı ikisi de USB ile bağlı. Arada DualShock bağlıyorum kablo veya kablosuz olarak.
Hocam bu arada VoiceMeeter ile ilgisi olmadığını düşünmeye başladım. Bilgisayar açıldıktan sonra parola ekranındayken de mavi ekran veriyor ilk açıldığında. Gönderdiğiniz sürümü yükleyip deneyeceğim. Windows Update ile kontrol ettim güncelleme görünmüyor.
Hocam bu arada VoiceMeeter ile ilgisi olmadığını düşünmeye başladım. Bilgisayar açıldıktan sonra parola ekranındayken de mavi ekran veriyor ilk açıldığında. Gönderdiğiniz sürümü yükleyip deneyeceğim. Windows Update ile kontrol ettim güncelleme görünmüyor.