Voidu kodu ne zaman verir?

hasanaliothn

Decapat
Voidu uzerinden Spider-Man aldim fakat kod verilmedi. Daha 5 dk oldu alali fakat daha once Days Gone almistim onda hemen kodu vermislerdi. Ne zaman tarafima iletilir kod?

Voidu uzerinden Spider-Man aldim fakat kod verilmedi. Daha 5 dk oldu alali fakat daha once Days Gone almistim onda hemen kodu vermislerdi. Ne zaman tarafima iletilir kod?

Email adresine geliyor kodlar, eğer e mailde yoksa Voidu hesabın ile oturum aç sitede, siparişler kısmına geliyor. Kodlar anında geliyor bekleme vs yok.

Hocam siparişlerim kısmına gir, oyuna tıkla, kod olan yer var "****" gibi görünür. Onun yanındaki anahtara bas kodu gösterir.

Hocam siparişlerim kısmına gir, oyuna tıkla, kod olan yer var "****" gibi görünür. Onun yanındaki anahtara bas kodu gösterir.

Hocam daha once de buradan alisveris yaptim diyorum kodu vermiyor.

1669299292316.png

Dosya Ekleri

• 1669299282695.png
    1669299282695.png
    77,1 KB · Görüntüleme: 118
10 saniye içinde kod verilecektir gibi bir şey diyordu. Onu bekleyince kod gelmiyor mu?

Gelmiyor hocam.

Hocam ürünü çok alan olduğu için sırayla veriyorlardır sabır edin gelir size de. Gelmez ise bir gün içinde mail atın yani.

Hocam normalde endişe etmem de gecen sefer Days Gone aldigim da aninda vermislerdi kodu ondan endişe ettim şuan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı