Oyun Voidu Ubisoft indirimleri

• Konuyu başlatan Verqil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 108
  • Görüntüleme 11.976

Verqil

Hectopat
Merhaba. Bugün oyun fiyatları araştırırken Voidu'da büyük indirimler olduğunu fark ettim. Steam ve Epic'in satış yaptığı fiyatlardan bayağı ucuz (zam öncesi fiyatlar sanıyorum) fiyatlardan satılıyor. Voidu'dan daha önce alışveriş yapmadım ama forumda yapan ve güvenilir olduğundan bahseden çokça yorumlar var.
"Satın alınan ürünleri key olarak vermiyormuş. Siteden Ubisoft hesabına giriş yaparak aktivasyon etkinleştiriliyormuş."
Birkaç tane oyun fiyatlarıyla alakalı fotoğraflar paylaşacağım. Bakmanızı tavsiye ederim.
"Buy20" kodu ile de indirimli bir şekilde alabilirsiniz. Oyuna göre farklı indirim uyguluyor örneğin: God of War 197 yerine 157 lira, AC Odyssey Ultimate 147 yerine, 117.

voidu indirimler 2.png

Voidu indirimler 3.png

voidu indirimler 4.png

voidu indirimler 5.png

Voidu indirimler.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Days Gone almayı düşünüyorum da sorun oluşturur mu? Örneğin Steam hesabının banlanması gibi. 8 senelik hesabım var, hesabımı riske atmak istemem. Gördüğüm kadarıyla da oyunlar gift yoluyla gönderiliyor.

Arkadaşlar Days Gone almayı düşünüyorum da sorun oluşturur mu? Örneğin Steam hesabının banlanması gibi. 8 senelik hesabım var, hesabımı riske atmak istemem. Gördüğüm kadarıyla da oyunlar gift yoluyla gönderiliyor.

Key olarak veriyorlar. Bir sorun olmaz, güvenlidir hocam.

Hiçbir sıkıntı olmaz. Ben God of War ve Detroit: Become Human aldım kod hemen geldi ve sorunsuz etkinleştirdim.

Bu arada indirimler çok iyi Assassins Creed Odyssey 60TL civarına düşüyor sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı