Voltaj düşmesi sonrası sistemde anlık donmalar

• Konuyu başlatan tgo89
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 861

tgo89

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar,
Kısa bir süre önce bilgisayar iki üç sefer arka arkaya voltaj düşmesine maruz kaldı. Ve bu olaydan sonra masaüstünde anlık donmalar oyunda anlık FPS düşmesi gibi sorunlar yaşıyorum. Benim ilk aklıma güç kaynağı bozulmuş olabileceği geldi ancak ekran kartına bazı testler uyguladım ve sonuçlar pek normal değil gibi. FurMark testinde min FPS ve Max FPS arasında uçurum var. Ekran kartım bozulmuş olabilir mi? Veya PSU kaynaklı bir sorundan ötürü sonuçlar böyle çıkabilir mi? Yaptığım testleri aşağıya ekliyorum.
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar.

Yukarıda AIDA64 ile yapılmış işlemci testleri ve HD Tune ile yapılmış HDD ve SSD testleri mevcut. Bu sonuçlara göre sanırım HDD ve SSD sağlam ancak işlemci testi normal mi bir fikrim yok. Yorumlayabilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Eğer bu testler sonucu işlemcide bir problem yoksa sanırım sorunum PSU kaynaklı. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Dosya Ekleri

• stabilitytest2.png
    34,7 KB · Görüntüleme: 31
  • stabilitytest5.png
    36,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…