Volvo Fanboyları

NCAP testlerinin puanları verildiği yılı bağlar, her yıl kriterler daha da yükseltiliyor. Şu anda o SUV teste girse en iyi ihtimalle "en üst paketi" 4 yıldızda kalır, özellikle güvenlik yardımcısı kriterinden şu anda çok düşük bir puan alır donanımlar geliştiği için.


Fanatizm gibi haterlığın da sonu bu arkadaşlar. İbret alın, fanboy da hater da olmayın. :D
Yoo gerçekleri söylüyorum ben.
İmaja göre konuşuyorsak VW'nin yaptıklarından da bahsedelim hocam, o koyduğunuz markalar arasından en alçak firma. Sırf Avrupada yediği davaların sayısı bile yeterli. Yahu hocam adamlar Avrupadan şutlanan arabaları daha izin almadan Türkiyeye yolluyorlar. (Seatı falan otomatik sayıyorum.) BMW 2. eli bu yazdıklarınız arasından en risklisi çünkü önceden "Vay anasını." dediğimiz arabalara şu an çoluk çocuk biniyor. Özellikle F10 kasa mesela şu an 2. elde temiz bulamazsınız, millet arabaları kolay aldığı için hiç umursamadan, arabaya zarar verip vermeyeceğini falan düşünmeden hareketler yapıyorlar. Sırf YouTube Shorts bile bunu görmek için yeterli.
Bu dediklerinize çoğunlukla katılıyorum.
 
Ya görmek istemiyorum artık. Kanalın ismini vermek istemiyorum daha dayanıklılık ve sağlamlığı ayırt edemiyor ya! Karşılaştırılan şey 2000 Focus ve 2012 S60. ESP kapalı test yapıyor adam 'eğğğ bu kötüğ araba' deyip zort diyor ya. Bıkmadınız mi yani sağlam diye bir yapmadığınız video kalmadı. O kadar var sayamam. Adam yorum yapıyor en iyisi Volvo deyip gidiyor ya. Bunun hakında düşüncelerinizi alalım.

Kim dediyse boş yapmış. 2000 model Focus'la 2012 S60 arasında dağlar kadar fark var.
 
Hortlatıyorum ama gerçekten Volvo'dan soğutacak seviyeye geldiler. bence amaçları gerçekten de bizi Volvo'dan soğutup Honda👑'ya veya başka arabalara yöneltmek.
 
Şu meşhur bir Volvo sayfası var o sanırım. Ailem 1977'den bu yana sadece Volvo'ya biner, Ankara Volvo grubu, Volvo for Life gibi belirli grupların yöneticiliğini üstlendim. Dediğiniz sayfa ile bende kavga ettim. 1982 model coupe bir 242 Volvo videosunu 850 diye paylaştı ancak 1982 yılında üretilmeyen 850 modelinin bir tek kapı versiyonuda yoktu.
 
Gerçekten ben de bıktım artık 2000 model arabayla 2020 model arabayı kıyaslayıp diğerini eziklemelerinden. Lexus,infiniti,Mercedes,BMW,Audi ne gelirse gelsin hepsine sallıyorlar. Yok İsveç çeliği yok şu yok bu o teneke şu çöp durmadan bunlar dönüp duruyor. Kaza videolarında da araba ne kadar dağılmış onun hesabı yapılıyor önemli olan ne kadar dağıldığı değil içerideki insanı ne kadar koruduğudur ama anlamıyor arkadaşlar ( Volvo yolcusunu korumuyor demiyorum, aracın dağılıp dağılmamasıyla ilgisi olmadığını diyorum ).
 

Geri
Yukarı