Vooka.com.tr güvenli mi?

mandalinaaa

Centipat
Daha fazla  
Bu siteden;

Bu gamepadi almayı düşünüyorum, fakat siteyi faha önce görmedim ve güvenilir mi bilmiyorum. Daha önce alışveriş yapmış biri beni aydınlatırsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Hocam WhatsApp sayfalarını koymuşlar, oradan yazın istiyorsanız tabii.

Oradadan da soracağım, fakat gene de forumda sorayım dedim.

Bu siteyi bilen var mı bilmiyorum hocam ama şikayet var sitesine de sizin için baktım, yüzlerce kişi sorun yaşayanların sorununu görmüş ama sadece 2 kişi sorun yaşadığını bildirmiş

Site VOOKA markasının kendi sitesi güvenilir fakat almayı düşündüğünüz gamepad çok memnun etmeyebilir. Bu fiyat bandındaki neredeyse her gamepad için aynı şey söylenebilir ama yine de Megamus S07 modelini almanız daha iyi olur. Tabi siz bilirsiniz sırf RGB olduğu için hoşuma gitti derseniz alabilirsiniz.

Teşekkür ederim.
Ayrıca neden Megamus s07'nin z01 den daha iyi olduğunu düşündüğünüzü sorabilirmiyim? (ilk defa gamepad alıcağım, teknik detayları bilmiyorum, cahilliğimi mağzur görün.)

Teşekkür ederim.
Ayrıca neden Megamus s07'nin z01 den daha iyi olduğunu düşündüğünüzü sorabilirmiyim? (ilk defa gamepad alıcağım, teknik detayları bilmiyorum, cahilliğimi mağzur görün.)
Vooka adlı marka kendi ürünlerini yapmak yerine çin pazarından no name ürün alıp üzerine vooka etiketi yapıştırıp neredeyse 2 katı fiyatına satıyor. Z01 kontrolcüsünü aradığınızda onlarca markanın tıpatıp aynı kontrolcüyü sattığını görebilirsiniz. Genelde 10 dolara falan satılıyor. Plastik kalitesi kötü ve çok yüksek ihtimalle kısa süre içinde stick drift sorunları ile karşılaşacaksınız. Bu fiyat bandında hiç bir kontrolcü sizi hem çok uzun yıllar idare edip hem de sıfır sorun ile çalışamaz. Fakat bu fiyatlarda şuan için Megamus s07 daha mantıklı geliyor.

15-20 gün önce temuda indirimli easysmx x15 vardı fakat stokları tamamen bitmiş. Gelmesini beklerim derseniz temudan alabilirsiniz. İndirim olduğunda forumlarda konu açılıyor zaten haberiniz olur.

Bu siteden;

Bu gamepadi almayı düşünüyorum, fakat siteyi faha önce görmedim ve güvenilir mi bilmiyorum. Daha önce alışveriş yapmış biri beni aydınlatırsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Cumartesi günü VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu klavyeyi sipariş ettim elime ulaşmasını bekliyorum ama güvenilir bir yer bayağı bir araştırırım ben hastayım o konularda en az 1 ay araştırırım kaliteli sağlam marka.

Cumartesi günü VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu klavyeyi sipariş ettim elime ulaşmasını bekliyorum ama güvenilir bir yer bayağı bir araştırırım ben hastayım o konularda en az 1 ay araştırırım kaliteli sağlam marka.
Konuyla alakasız olabilir ama elinize ulaşmadan iptal etmenizi öneriyorum hocam. Sanırım araştırmayı trendyol yorumlarından yaptınız. Çünkü klavye tam anlamıyla berbat. İyi olan tek yönü görünüş olabilir. SNK switch kullanıyor ve switchleri çok kötü, bir süre sonra tuşlar basmamaya başlıyor, tuşlar çok sert ve yay sesi sorunları var. Genel olarak Vooka berbat bir marka hangi üründe olursa olsun alınmaz.

Ajazz K680 alabilirsiniz.
1738544085065.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı