Vozol 10K şarj ettikten sonra tadı gitti

BRVWARRİOR

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2020
Mesajlar
408
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Böyle bir rezillik olmaz. yeni model 10k Vozol aldım, kullandım. duman azaldığını fark ettiğimde ilk şarjını ettim, powerbank ile şarj ettim ve tadı gitti, likit bitti sanırım. 3 ay evvel almıştım, o eski modeldi 3 hafta gitti 3-4 kere şarj ettim kullandım ama bu rezil alet hemen çöp oldu, aynı şey 12'lerde de varmış sanırım, 600 lirama yazık oldu.
 
Cihazın içerisinde bulunan pil çok adi. Prizdeki akım ve fazla bekletmenden dolayı muhtemelen içerideki pamuğu yaktın. Bundan dolayı tadı kötü geliyor. Bundan sonra prize takma. Bilgisayara tak ve maks. 20 dakika beklet. Ben öyle yapıyorum sıkıntı çıkmıyor.
 
Cihazın içerisinde bulunan pil çok adi. Prizdeki akım ve fazla bekletmenden dolayı muhtemelen içerideki pamuğu yaktın. Bundan dolayı tadı kötü geliyor. Bundan sonra prize takma. Bilgisayara tak ve maksimum 20 dakika beklet. Ben öyle yapıyorum sıkıntı çıkmıyor.

Hocam powerbankle şarj ettim Max 20 30 dakika şarjda durdu.
 
Böyle bir rezillik olmaz. Yeni model 10k Vozol aldım, kullandım. Duman azaldığını fark ettiğimde ilk şarjını ettim, powerbank ile şarj ettim ve tadı gitti, likit bitti sanırım. 3 ay evvel almıştım, o eski modeldi 3 hafta gitti 3-4 kere şarj ettim kullandım ama bu rezil alet hemen çöp oldu, aynı şey 12'lerde de varmış sanırım, 600 lirama yazık oldu.

Hocam zaten YT de incelemelerinde şarjda çok tutmayin diyorlar galiba ondan bir de nereden aldınız? Orijinal mi?
 
Hocam zaten YT de incelemelerinde şarjda çok tutmayin diyorlar galiba ondan bir de nereden aldınız? Orijinal mi?

Tekelden aldım kutusu ile tabii üstünde karekodu vardı orijinal olduğunu düşünüyorum powerbank ile şarj ettim şarj süresi yarım saati geçmemiştir.
 

Geri
Yukarı