Vozol ne derece zararlı?

Vozol'un içindeki efektörler dediğiniz şeylerde bulunmuyor. Elektronik sigara veya nargileyi yıllarca içip hiçbir sorunu olmayan çok kişi gördüm, ama Vozol'da tadlandırıcı, soğutu gibi bir sürü kimyasal var ciğerine şeker çekmiş oluyorsun bildiğin.
ben dalga geçiyorum zaten de hepsi zararlı. ayrıca vozol ve elektronik sigara aynı şey diyebiliriz elektronik sigara içenlerdede ciğere su dolma gibi muhabbet var.

Selam arkadaşlar, nefsime hakim olamadım. Gittim Vozol puff aldım. Bu 3. puffum daha önceden 6000, 20000 ve 25000 çekim bitirdim. Orijinal olmadığına eminim. Çünkü maksimum 1 hafta dayandılar. Tabii ki içindeki likit de önemli ne olduğu belirsiz bir şeyler içtim. Bir daha almayacağıma söz verdim kendim için. Sağlık açısından takılıyorum çok. Bıraktım ama iyileşme olur mu? Ciğerlerde su toplama muhabbeti vs. korkuttu beni ne yapmalıyım?

1 hafta dayanması normal çünkü 6000 binlik ile 25 binlik arasında 2 katlık bir likit farkı bile yok. 25 binlikte 20 ML civarı likit var, nargile çekim olduğunu da düşünürsek 1 hafta gitmesi bile gayet iyi.

Ben dalga geçiyorum zaten de hepsi zararlı. Ayrıca Vozol ve elektronik sigara aynı şey diyebiliriz elektronik sigara içenlerdede ciğere su dolma gibi muhabbet var.

Evet ama elektronik sigaradaki likiti kendin hazırlayabiliyorsun, içinde ne var ne yok biliyorsun. Vozol'un içeriği belli değil Çin'de üretilen ve sahta olma ihtimali yüksek olan ürünlerden birisi. Elektronik sigara çok da zararlı değil içerisinde efektör bulunan likitler kullanmadığınız sürece.

Arkadaşlar benim demek istediğim bu kadar kullanmış biri olarak tabii ki bir uzman daha iyi bilir ama tahmininizce bir sorun olur mu?

Toplam 30-40 ML civarı likit tüketmişsin bunun pek bir zararı olmaz.

Evet ama elektronik sigaradaki likiti kendin hazırlayabiliyorsun, içinde ne var ne yok biliyorsun. Vozol'un içeriği belli değil Çin'de üretilen ve sahta olma ihtimali yüksek olan ürünlerden birisi. Elektronik sigara çok da zararlı değil içerisinde efektör bulunan likitler kullanmadığınız sürece.

Toplam 30-40 ML civarı likit tüketmişsin bunun pek bir zararı olmaz.

Ya efektör varsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı