Vozol ne kadar zararlı?

Kaç yıl önce de öyle diyorlardı...
Çinde maliyeti 1-2 dolar olan içinde ne olduğunu bilmediğiniz likitleri ciğerinize çekmeye tamamsanız benlik sıkıntı yok. EVALI hastalığını araştırın derim.
@Yigithan Yildirim hem sağlık konusu açmışsın sana zararları söyleyince de gülücük atıyorsun. Ciğer benim değil senin ciğerin. Kararını vermişsin zaten konu kitlenebilir.

Son düzenleme:
Bence çok fazla e sigara haterisiniz. Şu ana kadar kullanan kimsede öyle bir olay görmedim, 50 yaşında bir abim 10 yıldır kullanıyor. Ayrıca sigaradan daha zararlı olsaydı sigarayı bırakmak için e sigaraya geçmezlerdi diye düşünüyorum.

Onların hepsi elinde iPhone telefon ile Starbucks'da kız avcılığı yapan sol kulağı delik ergenler hocam. Sigaradan e sigaraya geçenler ise özenti oluyor genelde. İstesem yarın giderim kendime 60W elektronik alırım para konusunda herhangi bir problemim yok.

Sigaradan geri kalır yanı yok hatta önümüzdeki birkaç yıl içinde elektronik sigaranın ne kadar zararlı olduğu hakkında manşetler göreceğiz. Sigarada en azından ne içtiğini biliyorsun ve habire içme fırsatın yok. Elektronik sigara alma.
Elektronik sigara ile puff bambaşka şeyler dostum ayrica e sigarada ne olduğunu bilmiyormusun ? Sadece pg vg nikotin var aroma var peki sigarada kaç bin adet madde var?

Ciğerde su topluyor vs. diyenler var fakat puff ve türevlerini binlerce kişi kullanıyor. Sizce ne kadar zararlı?
Puff dediklerimiz sigaradan bile zararlı bana göre (araştırması yok bilgi kirliliği yapmaya gerek yok) içinde çok miktarda efektör bulunduruyor pufflar bunlar maalesef çok zararli. Ama elektronik sigara nornal digaraya göre zararsiz.( NORMAL SİGARAYA GÖRE) araştırmaları mevcut internette bulabilirsiniz kendi likitinizi bile kendiniz yapip nikotini yavaşa düşürüp sigarayi birakmak aşırı kolay. Ama en iyisi hiç bulaşmamak. Ciğere su topluyor dediğinizi gördüm mahalle dedeleri diyor bunları. Lütfen bilimsel makale kullanarak birşeye sallayın. Binlerce insanın sigaradan e-sigaraya geçerek nefes darlığından hırıltıdan nasil kurtduklarina bakin. Tekrar söylüyorum ben sigara ile kiyasladim e sigaranin zarari yok mu ? Tabikide vardır. Likitinizi kendiniz yapin ve pamuğunuz yandiktan sonra kullanmayin zarari minimize eder. E sigara ile sigarayi birakmak mümkün deneyli ve kanitli arastirmalar mevcut. Mantık nikotini düşürmek bu kadar basit. 2-3 ay sigara kullanip sonra e sigaraya geçerseniz dediklerimi anlicaksiniz

Son düzenleme:
Elektronik sigara ile puff bambaşka şeyler dostum ayrica e sigarada ne olduğunu bilmiyormusun ? Sadece pg vg nikotin var aroma var peki sigarada kaç bin adet madde var?

Puff dediklerimiz sigaradan bile zararlı bana göre (araştırması yok bilgi kirliliği yapmaya gerek yok) içinde çok miktarda efektör bulunduruyor pufflar bunlar maalesef çok zararli. Ama elektronik sigara nornal digaraya göre zararsiz.( NORMAL SİGARAYA GÖRE) araştırmaları mevcut internette bulabilirsiniz kendi likitinizi bile kendiniz yapip nikotini yavaşa düşürüp sigarayi birakmak aşırı kolay. Ama en iyisi hiç bulaşmamak. Ciğere su topluyor dediğinizi gördüm mahalle dedeleri diyor bunları. Lütfen bilimsel makale kullanarak birşeye sallayın. Binlerce insanın sigaradan e-sigaraya geçerek nefes darlığından hırıltıdan nasil kurtduklarina bakin. Tekrar söylüyorum ben sigara ile kiyasladim e sigaranin zarari yok mu ? Tabikide vardır. Likitinizi kendiniz yapin ve pamuğunuz yandiktan sonra kullanmayin zarari minimize eder. E sigara ile sigarayi birakmak mümkün deneyli ve kanitli arastirmalar mevcut. Mantık nikotini düşürmek bu kadar basit. 2-3 ay sigara kullanip sonra e sigaraya geçerseniz dediklerimi anlicaksiniz
Puffları kastediyordum yanlış anlaşılmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı