Elektronik sigara ile puff bambaşka şeyler dostum ayrica e sigarada ne olduğunu bilmiyormusun ? Sadece pg vg nikotin var aroma var peki sigarada kaç bin adet madde var?
Puff dediklerimiz sigaradan bile zararlı bana göre (araştırması yok bilgi kirliliği yapmaya gerek yok) içinde çok miktarda efektör bulunduruyor pufflar bunlar maalesef çok zararli. Ama elektronik sigara nornal digaraya göre zararsiz.( NORMAL SİGARAYA GÖRE) araştırmaları mevcut internette bulabilirsiniz kendi likitinizi bile kendiniz yapip nikotini yavaşa düşürüp sigarayi birakmak aşırı kolay. Ama en iyisi hiç bulaşmamak. Ciğere su topluyor dediğinizi gördüm mahalle dedeleri diyor bunları. Lütfen bilimsel makale kullanarak birşeye sallayın. Binlerce insanın sigaradan e-sigaraya geçerek nefes darlığından hırıltıdan nasil kurtduklarina bakin. Tekrar söylüyorum ben sigara ile kiyasladim e sigaranin zarari yok mu ? Tabikide vardır. Likitinizi kendiniz yapin ve pamuğunuz yandiktan sonra kullanmayin zarari minimize eder. E sigara ile sigarayi birakmak mümkün deneyli ve kanitli arastirmalar mevcut. Mantık nikotini düşürmek bu kadar basit. 2-3 ay sigara kullanip sonra e sigaraya geçerseniz dediklerimi anlicaksiniz