Vozol puff değerlendirmesi

Az mı kullanmışım
Hocam üzerindeki yazan 10000/20000 gibi veriler yalan. İstediğiniz çekimli cihazı alın alacağınız performans 5 gün. Az içtim çok içtim yok içerisinde 8-9ml likit var 8000-10000-12000-20000 diye yazılarla adam kandırıyorlar.

Ayrıca tekrar doldurmaya müsait cihazlar değiller, tekrar doldurulabilir olsalardı doldurman için bir delik açarlardı. Tekrar tekrar doldurup kullanabilmen için kullan at yerine POD kit ya da MOD kit bir e-sigara alman lazım.

Konuyla bağlantılı olarak internetten Vozol alabileceğimiz güvenilir bir yer bilen var mı? Link isim falan?

25k serisinden emin değilim ama Gear 20k 24, diğer Vozol serileri 20ML likit tankına sahip yani ortalama 10 gün gidecek cihazlar.
Hocam ortalama bir elektronik sigara ile 0.3 ohm bir coille buharladığımızı düşünelim. Doğru nikotin oranı ile günde 150-180 puff yapacaksınız bu da 1 ml likite eşit. Bu sonuçlara göre 0.9 ohm bir coille ortalama 300 puff yapacaktır, 1ml vozol 300 puff. Basit bir hesap ile içerisinde 80ml ya da üzerinde bir likit olması lazım.

Efektör yüzünden azalan VG oranı gibi değerleri katmadan şunu anlıyoruz. Büyük boy likit şişesinden daha fazla likit içermedikçe 10000 olan bile yalan. 20ml likit için farklı bir şey yapılması gerekir ama her yerde dediğim gibi içi boş bir kutuda sensor olmadan içeride ne kadar malzeme var bunu görebilen ve içi değişmeden aynı miktardaki likitle çekim adetini arttıran bir cihaz olamaz.

Hocam ortalama bir elektronik sigara ile 0.3 ohm bir coille buharladığımızı düşünelim. Doğru nikotin oranı ile günde 150-180 puff yapacaksınız bu da 1 ML likite eşit. Bu sonuçlara göre 0.9 ohm bir coille ortalama 300 puff yapacaktır, 1ML Vozol 300 puff. Basit bir hesap ile içerisinde 80ML ya da üzerinde bir likit olması lazım.

Efektör yüzünden azalan vg oranı gibi değerleri katmadan şunu anlıyoruz. Büyük boy likit şişesinden daha fazla likit içermedikçe 10000 olan bile yalan. 20ML likit için farklı bir şey yapılması gerekir ama her yerde dediğim gibi içi boş bir kutuda sensor olmadan içeride ne kadar malzeme var bunu görebilen ve içi değişmeden aynı miktardaki likitle çekim adetini arttıran bir cihaz olamaz.

Hocam likit miktarı için söylemedim kendim 2ML alan xros kartuşunu 1 günde kullanıyorum ona dayanarak ve ek olarak kullandığım pufflara göre söylüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı