VPN açınca internet bozuluyor

O size ISS'nin vaat ettiği veya alt yapınızla sağlanan hız. VPN'den aynısını bekleyemezsiniz. Ayrıca siz hangi VPN hizmetini kullanıyorsunuz?
Yukarıda söylediğim gibi TouchVPN ve bir çok kişi de sunucularda sorun olduğunu söyleniyor. Ama sorun olan benim internetim aynı zamanda Discordda +18 videoları da açmıyor 😏

vpnsiz internete ulaşmayı deneyin modeme bağlanarak
Öyle yapıyorum zaten. VPN kapalı, direkt olarak benim internetim açmıyor. DSMART'ta böyle bir sorun yoktu. Türk telekom geçince oldu.
Zenmate, Hotspot bunları dener misin? Belki VPN ile alakalı bir sorun vardır.
Zenmate çalışıyor teşekkür ederim. Sorun şu anda Discord ile alakalı.

Neden Discord veya YouTube ile uğraşıyorsunuz ki? Betternet veya Windscribe kullanıp en bilindik sitelerden izleyebilirsiniz. Telefondan olur diyorsanız Secure VPN iyidir.
Discord konusunda bahsettiğim o değildi, herhangi bir videolar da açılmıyordu. Ama şu anda düzelttim, herkese çok teşekkürler. Çavuşu dinlendirme zamanı ☺️ Sorun şuymuş, Discordda o videolar silinmiş o yüzden. VPN'i ise başka VPN kullanarak çözdüm.

Yukarıda söylediğim gibi TouchVPN ve bir çok kişi de sunucularda sorun olduğunu söyleniyor. Ama sorun olan benim internetim aynı zamanda Discordda +18 videoları da açmıyor 😏
1-Kullandığınız VPN hizmetinin sağlayıcısının tünelleme sistemi zaten kötü üzerine ücretsiz olması sebebiyle yoğunluğu çok ve en önemlisi yanlış hatırlamıyorsam bağlantınızın konumunu seçme şansı vermiyor.
2-Discord üzerinden başka uzantıyla sağlanan illegal içerikli veya +18 html uzantılarının zaten genel olarak bağlantısı düşük olur. (Virüsler sağ olsun)
3-Başka ülkede, konumda açılan şifreli ağa hem hızlı hem stabil hem başka ne istiyorsanız bağlanmak istiyorsanız bu hizmeti vaat edilen hızlara ücretli almanız lazım.

//

Öyle yapıyorum zaten. VPN kapalı, direkt olarak benim internetim açmıyor. DSMART'ta böyle bir sorun yoktu. Türk telekom geçince oldu.
Siz tam olarak neye veya nereye erişim sağlayamıyorsunuz? Yani genel erişim mi yok? Lokal mi? (Sorun sadece Discord ise Discord'dan mümkünse bilinmeyen hiçbir uzantıya erişmeyin)
Çavuşu dinlendirme zamanı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı