Uzantı VPN, touchvpn adı. 1 yıldır kullandım bir kötü yanı yoktu.
Touch VPN'de sıkıntı var bence. Bende de girmiyor ama başka VPN deneyince giriyor.
Uzantı VPN, touchvpn adı. 1 yıldır kullandım bir kötü yanı yoktu.
O size ISS'nin vaat ettiği veya alt yapınızla sağlanan hız. VPN'den aynısını bekleyemezsiniz. Ayrıca siz hangi VPN hizmetini kullanıyorsunuz?İnternetim 35 mbps. Bildiğiniz baya dönüyor sonra sayfa yüklenemiyor diyor.
Yukarıda söylediğim gibi TouchVPN ve bir çok kişi de sunucularda sorun olduğunu söyleniyor. Ama sorun olan benim internetim aynı zamanda Discordda +18 videoları da açmıyorO size ISS'nin vaat ettiği veya alt yapınızla sağlanan hız. VPN'den aynısını bekleyemezsiniz. Ayrıca siz hangi VPN hizmetini kullanıyorsunuz?
vpnsiz internete ulaşmayı deneyin modeme bağlanarakAynı şekilde Discord'da +18 videolar açılmıyor ama mobil veriden açılıyorlar. Sorun türk telekom internetim ile mi alakalı![]()
Öyle yapıyorum zaten. VPN kapalı, direkt olarak benim internetim açmıyor. DSMART'ta böyle bir sorun yoktu. Türk telekom geçince oldu.vpnsiz internete ulaşmayı deneyin modeme bağlanarak
Zenmate çalışıyor teşekkür ederim. Sorun şu anda Discord ile alakalı.Zenmate, Hotspot bunları dener misin? Belki VPN ile alakalı bir sorun vardır.
Neden Discord veya YouTube ile uğraşıyorsunuz ki? Betternet veya Windscribe kullanıp en bilindik sitelerden izleyebilirsiniz. Telefondan olur diyorsanız Secure VPN iyidir.Öyle yapıyorum zaten. VPN kapalı, direkt olarak benim internetim açmıyor. DSMART'ta böyle bir sorun yoktu. Türk telekom geçince oldu.
Discord konusunda bahsettiğim o değildi, herhangi bir videolar da açılmıyordu. Ama şu anda düzelttim, herkese çok teşekkürler. Çavuşu dinlendirme zamanıNeden Discord veya YouTube ile uğraşıyorsunuz ki? Betternet veya Windscribe kullanıp en bilindik sitelerden izleyebilirsiniz. Telefondan olur diyorsanız Secure VPN iyidir.
1-Kullandığınız VPN hizmetinin sağlayıcısının tünelleme sistemi zaten kötü üzerine ücretsiz olması sebebiyle yoğunluğu çok ve en önemlisi yanlış hatırlamıyorsam bağlantınızın konumunu seçme şansı vermiyor.Yukarıda söylediğim gibi TouchVPN ve bir çok kişi de sunucularda sorun olduğunu söyleniyor. Ama sorun olan benim internetim aynı zamanda Discordda +18 videoları da açmıyor![]()
Siz tam olarak neye veya nereye erişim sağlayamıyorsunuz? Yani genel erişim mi yok? Lokal mi? (Sorun sadece Discord ise Discord'dan mümkünse bilinmeyen hiçbir uzantıya erişmeyin)Öyle yapıyorum zaten. VPN kapalı, direkt olarak benim internetim açmıyor. DSMART'ta böyle bir sorun yoktu. Türk telekom geçince oldu.
Çavuşu dinlendirme zamanı
Evet, bayağı normal birşey. VPN interneti yavaşlatır. Bu da girilmesini engeller. Hem niye VPN üzerinden YouTube'a girmek isteyeyim ki? Normali yetmiyor mu?Normal olan ne? VPN açınca youtube'a girilmemesi normal mi?
Hangi VPN kullanıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.