VPN açınca internet bozuluyor

Evet, bayağı normal birşey. VPN interneti yavaşlatır. Bu da girilmesini engeller. Hem niye VPN üzerinden YouTube'a girmek isteyeyim ki? Normali yetmiyor mu?
Tamamen yanlış bilgilendirme. Evet VPN ile YouTube izliyorum. İnterneti şifrelediği için yavaşlattığı doğrudur, ama girilememesi tamamen yanlış ve saçmalık. VPN ile izliyorum çünkü yabancı videolar ağırlıklı çıkıyor ve farklı bir kanal ile kullanıyorum. Kişisel sorular sormak yerine soruya cevap verin.

VPN interneti yavaşlatır. Bu da girilmesini engeller. Hem niye VPN üzerinden Youtube'a girmek isteyeyim ki? Normali yetmiyor mu?
Kötü VPN interneti yavaşlatır*
VPN ile nereye gireceği seni beni alakadar etmez. Ne amaçla ne için kullandığını bilemeyiz. Sadece sorunu hakkında bilgimiz varsa yardımcı oluruz.
VPN açık olunca Youtube'a girmemesi NORMAL BİR ŞEY DEĞİL.

Discord konusunda bahsettiğim o değildi, herhangi bir videolar da açılmıyordu. Ama şu anda düzelttim, herkese çok teşekkürler. Çavuşu dinlendirme zamanı ☺️ Sorun şuymuş, Discord'da o videolar silinmiş o yüzden. VPN'i ise başka VPN kullanarak çözdüm.

Hormon Patlamasının İntikamı? :D

VPN ile sadece +18 sitelere girilmiyor ki!
Ne yazık ki kimi haber siteleri, haberler, köşe yazılarına vs erişim yasağı getiriliyor. Bunlara ulaşmak için vpn kullanmak zorundasınz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı