VPN kullanmadan Torrent yapılırsa ne olur?

• Konuyu başlatan doiya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 3.830
Yani Torrent ile indirme yaparken IP adresiniz seed denilen tohum olan kullanıcılara görünüyor ama indirme işlemi bitince modemi kapatıp açarsanız sıkıntı olmaz.

Konuyu hortlatmış olacağım ama eğer Vpn kullanmaz iseniz Torrent ile neler indirdiğiniz her şey görünür haberiniz olsun. Benim başıma bir şey gelmez diye düşünüyorsanız sorun yok ama zaten illegal bir iş yaptığınızın farkındaysanız izlendiğinizi bilin. Buyurun torrent üzerinden, kullandığınız ip ile bir şey indirdiniz mi indirmediniz mi gösteren website.
Torrent ile ne indirdiniz.

Konuyu hortlatmış olacağım ama eğer Vpn kullanmaz iseniz Torrent ile neler indirdiğiniz her şey görünür haberiniz olsun. Benim başıma bir şey gelmez diye düşünüyorsanız sorun yok ama zaten illegal bir iş yaptığınızın farkındaysanız izlendiğinizi bilin. Buyurun torrent üzerinden, kullandığınız ip ile bir şey indirdiniz mi indirmediniz mi gösteren website.
Torrent ile ne indirdiniz.
Hayatımda hiç torrent kullanmamış olamma rağmen sitede 5 nisanda anora diye saçmasapan bir film indirmiştim gibi gözüküyor endişelenmelimiyim

Hayatımda hiç Torrent kullanmamış olamma rağmen sitede 5 Nisanda anora diye saçma sapan bir film indirmiştim gibi gözüküyor endişelenmeli miyim?

Türkiye'de çok az kişi statik IP kullanıyor. Hepimiz IP havuzunda olduğumuz için bu şekilde şeyler çıkmasına şaşırmayın Türkiye'de Torrent ile ilgili yasal bir mevzuat yok. Endişelenecek bir şey de yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı