VPN Olmadan Yasaklı Sitelere Girebiliyorum

Mr. J v2

Femtopat
Katılım
14 Ocak 2021
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler arkadaşlar. Sorunum başlıkta yazığı gibi VPN kullanmadan yasaklı sitelere girebiliyorum. Ve sadece benden değil evin wi-fi'sine bağlı her cihazda aynı şey oluyor. Ama mobil internet açtığımız zaman böyle olmuyor. DNS Spoofing olabilir diye düşündüm. Bunu kontrol eden bir uygulama indirdim ve her internete girince uyarı veriyordu. Modemim ASUS AC51. Modem arayüzünde bir farklılık göremedim. İnternet sağlayıcım D-Smart. Ve diğer konuları da okudum ama bir çözüm göremedim. Yardımcı olabilecek var mıdır acaba? Teşekkürler.
@Recep Baltaş
@Ali Güngör
 
İyi günler arkadaşlar. Sorunum başlıkta yazığı gibi VPN kullanmadan yasaklı sitelere girebiliyorum. Ve sadece benden değil evin Wi-Fi'sine bağlı her cihazda aynı şey oluyor. Ama mobil internet açtığımız zaman böyle olmuyor. DNS spoofing olabilir diye düşündüm. Bunu kontrol eden bir uygulama indirdim ve her internete girince uyarı veriyordu. Modemim ASUS AC51. modem arayüzünde bir farklılık göremedim. İnternet sağlayıcım d-smart. Ve diğer konuları da okudum ama bir çözüm göremedim. Yardımcı olabilecek var mıdır acaba? Teşekkürler.
@Recep Baltaş
@Ali Güngör

Hocam yasaklı site derken yetişkin içerikli siteler ise BTK engelliyor. Sizin DNS değişmiş galiba.
 
Hocam hangi sitelere? Pastebin falan oluyor mu?
Evet.
Modem arayüzünde Open VPN adlı bir seçenek varsa kapatın.
Kapalı. Bütün arayüzü inceledim, bir değişiklik göremedim ilk kurduğum zamana göre.
DNS ayarların değişmiştir.
Bunu da kontrol ettim otomatikteydi hep. Suan Google DNS kullanıyorum. İki türlü de açılıyor. Beni kıllandıran mobil veriden girince yasaklı olmaları. DNS Leak testinde İsviçre'den gözüküyodu.
 

Geri
Yukarı