VPN Serverla İnternet Dağıtma

VPN zaten özel ağdır ama buna bağlanmak için de internete erişimin olması lazım. Android ile işler nasıl yürüyor bilmiyorum, GSM operatörü bir gün önüne şu kadar internet kullanmışın diye fatura çıkarabilir. Kaldı ki bu durum da SIM kart üzerinden internete erişim mümkün olduğu için oluyor. Anlayacağın bir şekilde internete erişim sağlama imkanın olmadan böyle bir kanal kuramazsın.

Kuzenim tabletten bağlanacak onun için GSM operatörleri bir şey yapamaz gibi. Kanalı ben evden kurup onun bağlanmasını sağlamak istiyorum. Yarın bunun için de baya uğraşacağım. Yeni bilgiler veya yapabilirsem burada bir konu açıp da anlatırım.

Yardımlarınız için teşekkür eder, iyi geceler dilerim.

SIM kartsız bu yöntem oluyorsa kartı çıkartıp telefonu sadece internete bağlanan bir araç olarak kullanalım. :)

Sana çalışmalarında başarılar dilerim, olur da başarırsan haber et. :)

Benim hala kafam basmadı. Ben vınn kullanırken onu bilgisayarın wirelessini kullanarak paylaşıma açabiliyordum ama buradaki köy ne kadar uzakta ? Mantıken wireless alanı içinde olması lazım köyün. Yoksa bende Edirne'deki interneti Balıkesir'e paylaşırsam vınn parasından kurtuluyorum :) Hatta böyle bir yöntemle Türkiye'de internetsiz yer kalmaz :)

VPN mi? Dostum galiba yanlış anlatmışlar sana burdakilerde evet VPN demiş. O olay biraz farklı bir olay kısacası yapmak isteğin sey ekonomik olarak imkansız çünkü kendi pc'ni VPN yaparsan sadece kuzenin senin modemin ıp'sini almış olur ama senin modeme bağlanmak için üçret ödemek zorunda.

VPN mi? Dostum galiba yanlış anlatmışlar sana burdakilerde evet VPN demiş. O olay biraz farklı bir olay kısacası yapmak isteğin sey ekonomik olarak imkansız çünkü kendi pc'ni VPN yaparsan sadece kuzenin senin modemin ıp'sini almış olur ama senin modeme bağlanmak için üçret ödemek zorunda.

Ücreti nereye ödeyeceğim. Öylede olur fark etmez.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı