VPN tehlikeli mi?

Kardeşim tabi ki underground internet biliyorum ve bildiğim kadarıyla hackerlar asla bir şey satmazlar.. O dediğin listeleri ilgi çekmek için yazarlar... Sen parayı ödersin ama onlardan hiçbir şey alamazsın...%99 oranında Hacker mantığı bu... Ve aklı başında olan hiç kimse illegal bir hackera güvenmez.. Suç hackerlara atılıyor ama o dediğin bilgileri satanlar aslında şirketin kendisi...
Aynen zaten Plati.ru sitesindeki hesaplar gökten düşüyor.

Nasıl kullanmayalım. VPN özellikle bizim ülkemiz için ihtiyaç haline gelecek. Fiyatları da pahalı VPN'lerin. Allah sonumuzu hayır etsin.

Almanya merkezli serverımdan sınırlı sayıda kişiye (şu anda kişi sayısı 2, toplam 5 filan olacak.) VPN servisi sağlıyorum. Yani bağlantınız 1gbit ve aşağısıysa herhangi bir yavaşlama ve veri sızıntısı olmayacak. Kişisel bir ip olduğu için hiç bir yerde engelli değil ve çok hızlı bir şekilde bağlanabiliyorsunuz. Oyunlara ping dahi eklemiyor. Kar odaklı yapmıyorum, server'ın kirası çıkana kadar satılacak. Fiyatı aylık 10 TL. Düşünenler PM atabilir.

@The Batman @anelevator0609

Ücretsiz VPN'ler sıkıntı yaratabiliyor zaten pahalı bir servis değil. Güvenilir VPN sağlayıcılarından 6 aylığı 180TL gibi ücretlere alabiliyorsunuz. Buradan VPN sıralama listesine bakabilirsiniz. (Site üzerindeki linkleri kullanarak daha ucuza satın alabilirsiniz. TorGuard'ı tavsiye ederim ek olarak bir zamanlar WeVPN'de kullandım fakat Müşteri Hizmetleri TorGuard kadar hızı değil bunun dışında uygulaması TorGuard kadar ayrıntılı değil.) İnternet üzerinde bulabileceğiniz en güvenilir liste diyebilirim. Ayrıcana adını çok duymuş olduğunuz VPN servisleri sandığınız kadar hızlı ve güçlü değil sitelere sponsor oluyorlar ya da belirli bir ücret ödüyorlar reklamlarının yapılması için attığım arkadaş hiçbir şekilde reklam almıyor tamamiyle kendi tecrübeleri. Bunların dışında adını reklam ile duyurmuş VPN servislerinin çalıntı hesaplarına gelirsek bunlardan uzak durun. Zaten VPN servisi internet üzerinde gizli kalmak için satın alınıyor çalıntı hesaba onlarca kişi girip çıkıyor bir anlamı kalmıyor tehlikeli.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba...Sizce UFO VPN tehlikeli VPN mi? Çünkü VPN'ler data bilgilerini sızdıracak nitelikte... Bir VPN uygulamasının güvenli olup olmadığını nasıl anlarım? Ve bildiğiniz güvenli VPN uygulamaları neler?
Nord VPN öneririm. Bazı VPN ler kayıt tutmanın şart olmadığı ülkelerde hizmet veriyor. Nord VPN de aynı şekilde Panama dan hizmet veriyor.

ProtonVPN diğer VPN servislerine nispeten daha fazla anonimlik sağlar. Tor ise VPN kullanmaya göre daha fazla anonimlik sağlar ancak internette %100 anonim kalmanın yolu yoktur.

Bunun dışında VPN ya da Tor güvenlik sağlamazlar. Güvenlik ile gizlilik birbirlerinden ayrı farklı konulardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı