Mümkün.
Kullandığınız VPN'ler çok güvenli durmuyor:Thundervpn, secure VPN kullanıyorum bu VPN'ler güvenli midir VPN'ler veri indirebiliyorsa yasa dışı bir veri indirildi diyelim VPN'in indirdiğini kanıtlayabilir miyiz?
Öncelikle proton kullanın çok daha güvenilirdir. Ya da mümkünse para verin adı duyulmuş firmaların birinden hizmet alın. VPN'ler suçlanmanızı gerektirecek bir şey indireceğini zannetmiyorum. Daha ziyade birine para kazandıracak şeyler indirecektir olsa olsa. Ancak hayır VPN'in yaptığını kanıtlamanız çok kolay olmaz.Thundervpn, secure VPN kullanıyorum bu VPN'ler güvenli midir VPN'ler veri indirebiliyorsa yasa dışı bir veri indirildi diyelim VPN'in indirdiğini kanıtlayabilir miyiz?
Öncelikle proton kullanın çok daha güvenilirdir. Ya da mümkünse para verin adı duyulmuş firmaların birinden hizmet alın. VPN'ler suçlanmanızı gerektirecek bir şey indireceğini zannetmiyorum. Daha ziyade birine para kazandıracak şeyler indirecektir olsa olsa. Ancak hayır VPN'in yaptığını kanıtlamanız çok kolay olmaz.
Gizli yapılan şeylerin bildirimi engellenir. Sizin aklınızda ne olduğunu söylerseniz daha net yardımcı olabiliriz belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.