VPN'ler iznimiz dışında bize veri indirebilir mi?

• Konuyu başlatan Xeen0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.336

Xeen0

Picopat
Çoğunuz VPN kullanıyorsunuzdur ve ücretsiz bir şekilde Google Play'den bazı VPN'ler indirmişsinizdir. Benim sorum bu VPN'ler bizden izinsiz telefonumuza veri indirebilir mi?

Cihaza veri indirir mi bilemem ama güvenilmez VPN şirketlerinde gizliliğinizi ve güvenliğinizi riske atan daha büyük tehditler olabilir.

Thundervpn, secure VPN kullanıyorum bu VPN'ler güvenli midir VPN'ler veri indirebiliyorsa yasa dışı bir veri indirildi diyelim VPN'in indirdiğini kanıtlayabilir miyiz?
Kullandığınız VPN'ler çok güvenli durmuyor:

1635588168247.png

Thundervpn, secure VPN kullanıyorum bu VPN'ler güvenli midir VPN'ler veri indirebiliyorsa yasa dışı bir veri indirildi diyelim VPN'in indirdiğini kanıtlayabilir miyiz?
Öncelikle proton kullanın çok daha güvenilirdir. Ya da mümkünse para verin adı duyulmuş firmaların birinden hizmet alın. VPN'ler suçlanmanızı gerektirecek bir şey indireceğini zannetmiyorum. Daha ziyade birine para kazandıracak şeyler indirecektir olsa olsa. Ancak hayır VPN'in yaptığını kanıtlamanız çok kolay olmaz.

Öncelikle proton kullanın çok daha güvenilirdir. Ya da mümkünse para verin adı duyulmuş firmaların birinden hizmet alın. VPN'ler suçlanmanızı gerektirecek bir şey indireceğini zannetmiyorum. Daha ziyade birine para kazandıracak şeyler indirecektir olsa olsa. Ancak hayır VPN'in yaptığını kanıtlamanız çok kolay olmaz.

Peki ya verileri indirirken bildirim verir mi?

Gizli yapılan şeylerin bildirimi engellenir. Sizin aklınızda ne olduğunu söylerseniz daha net yardımcı olabiliriz belki.

Gizli yapılan şeylerin bildirimi engellenir. Sizin aklınızda ne olduğunu söylerseniz daha net yardımcı olabiliriz belki.

Geçenlerde bir sitede bir yorum gördüm kişi Tck'da yasak olan bir şey indirdiği iddia ediliyor. Fakat kişinin bunu indirmediğini ve önceden oynadığı bir oyun olduğunu söylüyor. Oyunda da ortak ağ bağlantısı varmış sanırım oradan yüklemişler. Bende merak ettim eğer benim indirdiğim programlarda böyle yapıyorsa diye size sordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı