VPN'lere erişim engeli!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alternatif kaynak olarak Sputniknews:BTK'dan operatörlere: VPN'i engelleyin
Umarım yazdıklarınız ironiden ibarettir.

Git o zaman kendine ayrı IS bul. Sana özel gıcıklık olsun diye değil. Ülkedemde patlama oluyor. Astronomik olaylar olsun bize ne? İşin ucunda seni koruyan polisler, içinde bulunduğun TÜRKİYE var.

Umrumda değil, ucu bana dokunmadığı sürece millet yesin birbirini zaten böyle olayların amacı senin gibi sözde vatan savunucularını ayaklandırıp milleti millete kırdırmak, adamlar bulmuş koyunları çobanlık yapıyor daha ne denilebilirki. Patlamayı yapan da hazırlayan da bunun yapılmasına izin veren de hükümet, oy vermeye devam ''ülke eyiye gidiy'' sonuçta.

Ben işim internet üzerinden, her gün onlarca mail, döküman geliyor bunlar benim için hayati önem taşıyor tabi siz interneti sadece sosyal medya olarak gördüğünüz için engellenmesi umrunuzda değil ne olacak anca 2-3 like kaybedersiniz.

Aynen öyle gitme imkanım olsa bir dakika bile durmam başka ülkeye giderim senin gibilerle uğraşmam, olayların farkına vardığınızda tabi bu kafa yapısıyla belki hiç bir zaman anlayamazsınız ancak siz olayların farkına vardığınızda ben Amerika'da plajda güneşleniyor ve elimde çok sevdiğim Amerikalıların tasarladığı iPhone'um ile Türkiye gündemini takip ediyor olacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…