VPRO V700 RGB ALLOY alınır mı?

Ben olsaydım almazdım daha kaliteli klavyeler var,
Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchanical TR Oyuncu Fiyatı (Yarı mekanik olduğuna bakmayın ucuz mekanik klavyelerden daha kaliteli hissiyatı var)
Bu klavyelere bakın derim.

Ben olsaydım almazdım daha kaliteli klavyeler var,
Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Memchanical TR Oyuncu Fiyatı (Yarı mekanik olduğuna bakmayın ucuz mekanik klavyelerden daha kaliteli hissiyatı var)
Bu klavyelere bakın derim.
Gereksiz pahalılar. Ben hem mekanik hemde RGB istiyorum.

Gamebooster G5 Defender Rainbow Rgb Tr Gaming Mekanik Klavye - n11.com bunu da düşünebilirsiniz. Kardeşime aldık memnun şimdilik. RGB olarak modlarını gösterdi kardeşim güzel görünüyordu. Blue Switch var zaten sesi de hoş. Tabi alınmaz diyenler her zamanki gibi olacaktır. Öner dersin 300 TL civarı öneri yaparlar garip. Aynı fiyata yakın önerin de ona göre seçim yapsın almak isteyenler. V700 de aklımdaydı aslında. Eğer alırsanız fikirlerinizi de eklemeyi unutmayın. Çünkü ikisi arasından bir de bir arkadaşıma daha alacaz yakın zamanda.

Kullandım o klavyeyi. Arkadaşıma aitti. Hem ilk aldığında hem de uzun süreli kullanımdan sonra defalarca kullandım. Başta güzel gibi gelmişti ama hissiyatı çabucak bozuldu. Alma pişman olursun.

İlla RGB olsun diyorsan CM MasterKeys Lite almanızı öneririm. Fiyatını tam hatırlamıyorum ama o fiyata güzel bir klavyedir. Malesef mekanik değil.

RGB olmasa da olur ben kaliteli klavye kullanmak istiyorum derseniz GK K83 almanızı tavsiye ederim. Gerçekten çok güzel klavye. Bu fiyatlarda daha iyisini bulamazsınız.

Siz illa hem RGB hem mekanik klavye arıyorsanız bu fiyatlara almamanızı şiddetle öneririm. Gerçekten kalitesizler. Para biriktirin ve düzgün bir klavye alın.

Gamebooster G5 Defender Rainbow Rgb Tr Gaming Mekanik Klavye - n11.com bunu da düşünebilirsiniz. Kardeşime aldık memnun şimdilik. RGB olarak modlarını gösterdi kardeşim güzel görünüyordu. Blue Switch var zaten sesi de hoş. Tabi alınmaz diyenler her zamanki gibi olacaktır. Öner dersin 300 TL civarı öneri yaparlar garip. Aynı fiyata yakın önerin de ona göre seçim yapsın almak isteyenler. V700 de aklımdaydı aslında. Eğer alırsanız fikirlerinizi de eklemeyi unutmayın. Çünkü ikisi arasından bir de bir arkadaşıma daha alacaz yakın zamanda.
Gamebooster aldım fakat caps tuşu ara sıra basıp ara sıra basmıyordu. İade için gitti bu gün, kurye ile. Vpro v700 Alloy almayı düşünüyorum.
Kullandım o klavyeyi. Arkadaşıma aitti. Hem ilk aldığında hem de uzun süreli kullanımdan sonra defalarca kullandım. Başta güzel gibi gelmişti ama hissiyatı çabucak bozuldu. Alma pişman olursun.

İlla RGB olsun diyorsan CM MasterKeys Lite almanızı öneririm. Fiyatını tam hatırlamıyorum ama o fiyata güzel bir klavyedir. Malesef mekanik değil.

RGB olmasa da olur ben kaliteli klavye kullanmak istiyorum derseniz GK K83 almanızı tavsiye ederim. Gerçekten çok güzel klavye. Bu fiyatlarda daha iyisini bulamazsınız.

Siz illa hem RGB hem mekanik klavye arıyorsanız bu fiyatlara almamanızı şiddetle öneririm. Gerçekten kalitesizler. Para biriktirin ve düzgün bir klavye alın.
Bu klavye kalitesiz bir klavye değil. Çin'den gelse bile Çin'in en kaliteli klavyelerinden biri. Normalde 300 TL fiyatı vardır. İtopya fiyatı değil bu. Trendyol ve Hepsiburada fiyatları 300 TL'den başlıyor. Ayrıca Türkçe dizilim ve enter tuşu büyük. Tam istediğim kriterler.
199 TL idi. 179'a düşmüş. Nereden baksan 20 TL kar. Ayrıca driver mevcut. Hem klavye üzerinden hemde klavye üzerinden ayar yapabiliyorsun. Tek eksisi bilek desteği yok fakat yüksek ayarda kullanırsan sıkıntı olmaz.

Ayrıca Türkçe dizilim ve enter tuşu büyük. Tam istediğim kriterler.
Sende tam benim kafamdansın. Bende böyle bir mekanik klavye arıyorum ama RGB şart değil. Aydınlatma olsun yeter. Ay başından beri bu ürünü takip ediyorum İtopya'dan. Yanlış hatırlamıyorsam ilk zamanlar 200₺ üzerinde bir fiyatı vardı. Şuan ise 179₺. İmkanım olsa hemen alacağım ama daha dün RAM aldığım için klavye sonraya kaldı.

Ben hem bu ürünü kullandım hem GK K83 modelini. Bir süre kullandıktan sonra bırakın mekanikliği, membran bir klavye kadar bile hissiyat vermemeye başlıyor. Gerçekten yanlış tercih yaparsınız.

RGB ısrarınız varsa CM alın. Yoksa K83 alın. Bu fiyata K83 modelinden daha iyi klavye yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı