VPSH virüsü nasıl temizlenir?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayarıma bir yolla VPSH uzantılı virüs bulaştı. Bütün videolarım, metin belgelerim, fotoğraflarım açılmıyor. Metin belgesinde oyun hesabım vardı. Hem de parayla almıştım. Eğer kurtaramazsam onlar falan gidecek. Antivirüs programıyla taradım, virüsü kaldırttım ama hala açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alttaki konuya bakabilirsin. Ek olarak @Murat5038 ve @24099 hocamı etiketleyeyim, en yardımcı olabilecek kişilerdir kendileri.

Henüz 5-6 günlük bir zararlı. Keşke antivirüs kullansaydınız bundan etkilenmezdiniz.

Dosyaları yedekleyip çözümün çıkmasını bekleyin. Halihazırda henüz çözümü bulunmamakta maalesef. Yalnız önümüzdeki günlerde veya aylarda, yıllarda çıkabilir. Beklemede kalın.

Aynı virüs bugün bana da bulaştı. Bütün fotoğraflar müzik dosyaları açılmıyor. Umarım en kısa zamanda çözümü bulunur.

Son düzenleme:
Aynı virüs bugün bana da bulaştı. Bütün fotoğraflar müzik dosyaları açılmıyor. Umarım en kısa zamanda çözümü bulunur.

Şu an Anti-Virüs programından tarama yapıyorum 60 tehtid buldu bir 5 dk sı kaldı taramanın bitsin çözeceğim, umarım düzelir
H

Hocam diyelim bu virüslerin hepsini Anti-Virüs programından tespit ettik ve çözdük(sildik), o zaman zararı gider mi?

Ek olarak EmsiSoft Decrypt Tool deneyebilirsiniz. Virüs bulaşmadan önce Anti-Virüs kullansaydınız keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…