Asus prime b450 a2 hocam.Modeli ne hocam bu anakartın?
M2 ssd işlemci fanının altında ekran kartının üstünde yer alıyor.Asus prime b450 a2 hocam.
ASUS Prime B450 A2 hocam.
M.2 SSD işlemci fanının altında ekran kartının üstünde yer alıyor.
Hocam benim bildiğim vram soğutucu bloğu. Öyle değil mi?M.2 değil orası kesinkafayı yiyeceğim ilk defa görüyorum böyle bir şey vidalı şekilde.
![]()
PRIME B450M-A IIï½Anakartï½ASUS Türkiye
M.2 desteÄi, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2 Type-A, BIOS FlashBack⢠ve Aura Sync RGB aydınlatma desteÄine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakartwww.asus.com
Böyle hareket etmesi normal değil mi acaba anlamadım hiç. Bir şey de yapmadım yanındaki işlemci bağlantısını sökerken fark ettim.M.2 değil orası kesinkafayı yiyeceğim ilk defa görüyorum böyle bir şey vidalı şekilde.
![]()
PRIME B450M-A IIï½Anakartï½ASUS Türkiye
M.2 desteÄi, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2 Type-A, BIOS FlashBack⢠ve Aura Sync RGB aydınlatma desteÄine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakartwww.asus.com
Çok teşekkürler. Bir sorun yok o zaman. Böyle hareket ettirdiğimde bir şeye zarar vermemişimdir değil mi?Normal. Bir sorun değil bu. Sağ alttaki üzerinde ASUS yazan chipsette de olduğu gibi tam çapraz olmasa da yaylı vida atarak 4 köşeye koymaktansa maliyetten kazanmışlar. Zaten hali hazırdaki amacı Fin bir yapının VRM'ler üstüne dokunmasını sağlamak. Çok abanmadan hafif bir kuvvet ile gelmiyorsa ve bastırınca da bir boşluk hissi olmuyorsa sorun yok demektir. Bir temas sorunu varsa 10dakikalık C23 attığınızda eğer yüksek TDP'li bir işlemciniz varsa sıcaklığın çok hızlı yükseldiğini HWiNFO'da VRM/MOS adı altında görebilirsiniz.
Çok teşekkürler. Bir sorun yok o zaman. Böyle hareket ettirdiğimde bir şeye zarar vermemişimdir değil mi?
Çok teşekkürler.Yok hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.