VS Code de C yazılmıyor

Lexzyy

Femtopat
Daha fazla  
VS Code kullanıyorum C öğrenmek için izlediğim kursta "New project" e basıp C'yi seçiyordu ama bende "New project" diye bir seçenek yok. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orada büyük ihtimal VS Code değil Visual Studio vardı ama VS Code üzerinden C yazmak mümkün önce c/c++ SDK kurmanız gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orada büyük ihtimal VS Code değil Visual Studio vardı ama VS Code üzerinden C yazmak mümkün önce c/c++ SDK kurmanız gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Visual Studio'dan nasıl yapabilirim?

Visual Studio'dan extension ile mi C yazabiliyoruz?

Hocam adam Video'da göstermiş zaten? Kullandığı program code blocks.

Ben Visual Studio kullanmak istiyorum biliyorsan nasıl C dosyası kurabilecegimi yardımcı olurmusn.

Masaüstünde bir klasör oluştur o klasörü Visual Studio Code ile aç içinde .c ya da .h ile biten bir dosya oluştur lakin önce attığım Video'daki kurulumları yapman lazım.

Not: Anladığım kadarı ile yeni başlıyorsun kursun ile birebir gitmen senin için daha iyi olacaktır.

Masaüstünde bir klasör oluştur o klasörü Visual Studio Code ile aç içinde .c ya da .h ile biten bir dosya oluştur lakin önce attığım Video'daki kurulumları yapman lazım.

Not: Anladığım kadarı ile yeni başlıyorsun kursun ile birebir gitmen senin için daha iyi olacaktır.
tamamdir teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı