Vs550 Gürültü Sorunu

hayhaybaskan

Hectopat
Daha fazla  
Corsair vs550 550 watt PSU var. PC'yi açtığımda sadece PSU fazla ses yapıyor. Kasanın içini açıp elimle çalışan bütün fanları durdurdum ve sesin %80'i PSU'dan geliyor. Acaba çok güç harcadığı için mi fanlar hızlı çalışıyor? Çünkü PC yükte değilken bile fazla ses yapıyor. Aklımda 2 problem var.

• PSU çok yük altında çalışıyor ve kendini zorluyor.
  • Ya da Coil Whine problemi var.
PSU'yu garantiye yollayamam çünkü Avustralya'dan geldi. Sizce bu sesi nasıl azaltabilirim? Yardımlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlıyorsanız psu sökerek içini hem temizleyin hemde yukarıda arkadaşın dediği gibi fanı kontrol edin ama cw var ise Corsair'in Türkiye servisini arayarak orda yapılıp yapılmadığı sorun. Çok rahatsız etmiyor ise kullanmaya devam edin.

Benim power da ses yapıyordu. İçini açıp fanını değiştirdim. 14'lük corsair af140 taktım (1100 rpm), onu da anakarta bağladım. Şimdi sessiz sedasız kullanıyorum mutluyum(y)

PSU fanını değiştirebilirsiniz. Düşünüldüğü kadar zor bir işlem değildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı