Vtnasus 10100-GTX 1650S alınır mı?

Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Bağlantıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Kullanan arkadaşlar var mı? Başka bir öneriniz olursa sadece hazır sistem önersinler, parça parça olmasın lütfen. Son olarak stok ne zaman gelir? Bilginiz var mı?

Yapacak bir şey yok hocam parça parça alamıyorum maalesef.

GameGaraj üzerinden böyle bir sistem alabilirsiniz.

1611491282448.png

5317 TL.

Anladım hocam. Niğde'de yaşıyorum burada tek mağaza var özel sipariş ile getirme şansım var mıdır? Bilginiz var mı ?
Hocam zaten mağazada parçalar varsa satın aldıktan sonra toplayıp veriyorlar. Mağazayla konuşmanı öneririm. Ellerinde işlemci, ekran kartı vs. vardır büyük ihtimal. Atıyorum tek kasa yoktur kasayı sipariş edip gelince toplayıp verebilirler.

Hocam zaten mağazada parçalar varsa satın aldıktan sonra toplayıp veriyorlar. Mağazayla konuşmanı öneririm. Ellerinde işlemci, ekran kartı vs. vardır büyük ihtimal. Atıyorum tek kasa yoktur kasayı sipariş edip gelince toplayıp verebilirler.
Sağ olun hocam çok teşekkür ederim iyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı