Vücudum çok yağ üretiyor

Hokkabaz Gibiyim

Hectopat
2 gün duş almazsam saçlarım Full yağ oluyor. Özellikle yüz bölgem hep yağlı, alnıma elimi değdirince hep yağ oluyor. Acaba ergenlikten dolayı bir şey olabilir mi? Yaş 16.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün duş almazsam saçlarım Full yağ oluyor. Özellikle yüz bölgem hep yağlı, alnıma elimi değdirince hep yağ oluyor. Acaba ergenlikten dolayı bir şey olabilir mi? Yaş 16.
Ergenliğin etkisi olduğu kadar kilon ve beslenme tarzın da direkt olarak etkiler bunu. Kaç kilosun ve haftada kaç kez ağır yağlı yiyecekler tüketiyorsun?

İçini rahatlatır mı bilmiyorum, ergenlik dönemimde benim saçım sabahtan akşama kadar yağlanıyordu. Bu yüzden her saçımı yıkama gereği duyuyordum. Sen 2 günde bir diyorsun. Bu bile iyi. Sıkma canını.

Ergenliğin etkisi olduğu kadar kilon ve beslenme tarzın da direkt olarak etkiler bunu. Kaç kilosun ve haftada kaç kez ağır yağlı yiyecekler tüketiyorsun?

İçini rahatlatır mı bilmiyorum, ergenlik dönemimde benim saçım sabahtan akşama kadar yağlanıyordu. Bu yüzden her saçımı yıkama gereği duyuyordum. Sen 2 günde bir diyorsun. Bu bile iyi. Sıkma canını.
Haftada 3 veya 4 gün yağlı yiyecek yiyorum. Kilomu tam bilmiyorum ama yaşıma giren bayağı zayıf bir vücudum var.

Normaldir dostum. Yağı ve tuzu birazcık azalt. Hem bu durum için hem de genel sağlığın için.

Benim saçım ergenlikte olmama rağmen 3. günde falan artık ele yağ geliyor ve görüntüsü bozuluyor bence ergenlikte bile fazla ama yüzüm tam tersi çok parlak oluyor ve yağlı oluyor sabah yıkıyorum akşam yine aynı yağa dönüyor ergenlikten sonra düzelir mi? Veya azalır mı?

2 gün duş almazsam saçlarım full yağ oluyor. Özellikle yüz bölgem hep yağlı, alnıma elimi değdirince hep yağ oluyor. Acaba ergenlikten dolayı bir şey olabilir mi? Yaş 16.

Update nedir?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı