Vücudumdaki saçma yorgunluk

B12 eksikligin olabilir yorgunluk belirtileri genellikle bundan kaynaklı olabiliyor.
Aşırı halsizlik kanser belirtilerinden biridir. Kansersiniz demiyorum, olabilir diyorum. Araştırılmalı.
İç hastalıkları doktoruna anlatmakta fayda var.

Ne abarttınız olabilir fakat cok düşük bir ihtimal büyük ihtimalle arkadaş deprosyandadı ya da B12 eksiligi olabilr.
Aşırı halsizlik kanser belirtilerinden biridir. Kansersiniz demiyorum, olabilir diyorum. Araştırılmalı.
İç hastalıkları doktoruna anlatmakta fayda var.

Vücutta aşırı halsizlik neden olur? Kalp hastalıkları, koah, alerjiler, anemi, deprasyon, uyku apnesi, böbrek ve karaciğer hastalıkları, enfeksiyonlar halsizliğe neden olabilir. Bol su içmek, dinlenmek, iyi beslenmek, egzersiz yapmak ve stresten uzak durmak halsizliğe iyi gelir. Buna rağmen geçmeyen halsizlik durumunda mutlaka bir doktor danışmalısınız. 9 şub 2022 Google'dan aldıgım veriler.

Hocam Pharmaton içerdiği Giseng G115 sayesinde bu sorunlar aşmanıza oldukça katkıda bulunacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…