Merhaba. Günlerdir vücudumda çok aşırı yorgunluk ve ağrı var. Enerjiğim ancak bir o kadar da yorgunum. Bacaklarım başta olmak üzere bütün vücudum ağrıyor ve yorgun. Göz kapaklarıma kadar yorgunluğumu hissediyorum, niye olabilir? Yorulacak bir şey yapmadım veya yapmıyorum.
Aşırı halsizlik kanser belirtilerinden biridir. Kansersiniz demiyorum, olabilir diyorum. Araştırılmalı.
İç hastalıkları doktoruna anlatmakta fayda var.
Aşırı halsizlik kanser belirtilerinden biridir. Kansersiniz demiyorum, olabilir diyorum. Araştırılmalı.
İç hastalıkları doktoruna anlatmakta fayda var.
Hocam Pharmaton içerdiği Giseng G115 sayesinde bu sorunlar aşmanıza oldukça katkıda bulunacaktır.Hocam bende dikkat dağınıklığı var, gerçekten Pharmaton içerdiği Giseng G115 sayesinde dikkatimi toplamama yardım eder mi? Sürekli dikkatim dağıldığı için Valorant'ta adam vuramıyor, LoL'de imlecimi kaybediyorum.
Bu ülkede buna deprasyon deniyor.
Teşekkürler hocam bugün deniyorum. Sonuçları akşam paylaşırım.Hocam Pharmaton içerdiği Giseng G115 sayesinde bu sorunlar aşmanıza oldukça katkıda bulunacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.