Vücudumdaki saçma yorgunluk

Merhaba. Günlerdir vücudumda çok aşırı yorgunluk ve ağrı var. Enerjiğim ancak bir o kadar da yorgunum. Bacaklarım başta olmak üzere bütün vücudum ağrıyor ve yorgun. Göz kapaklarıma kadar yorgunluğumu hissediyorum, niye olabilir? Yorulacak bir şey yapmadım veya yapmıyorum.

B12 eksikligin olabilir yorgunluk belirtileri genellikle bundan kaynaklı olabiliyor.
Aşırı halsizlik kanser belirtilerinden biridir. Kansersiniz demiyorum, olabilir diyorum. Araştırılmalı.
İç hastalıkları doktoruna anlatmakta fayda var.

Ne abarttınız olabilir fakat cok düşük bir ihtimal büyük ihtimalle arkadaş deprosyandadı ya da B12 eksiligi olabilr.
Aşırı halsizlik kanser belirtilerinden biridir. Kansersiniz demiyorum, olabilir diyorum. Araştırılmalı.
İç hastalıkları doktoruna anlatmakta fayda var.

Vücutta aşırı halsizlik neden olur? Kalp hastalıkları, koah, alerjiler, anemi, deprasyon, uyku apnesi, böbrek ve karaciğer hastalıkları, enfeksiyonlar halsizliğe neden olabilir. Bol su içmek, dinlenmek, iyi beslenmek, egzersiz yapmak ve stresten uzak durmak halsizliğe iyi gelir. Buna rağmen geçmeyen halsizlik durumunda mutlaka bir doktor danışmalısınız. 9 şub 2022 Google'dan aldıgım veriler.

Hocam bende dikkat dağınıklığı var, gerçekten Pharmaton içerdiği Giseng G115 sayesinde dikkatimi toplamama yardım eder mi? Sürekli dikkatim dağıldığı için Valorant'ta adam vuramıyor, LoL'de imlecimi kaybediyorum.
Hocam Pharmaton içerdiği Giseng G115 sayesinde bu sorunlar aşmanıza oldukça katkıda bulunacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı