Volkan kerem Picopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #21 707559 dedi: Yeterli beslenemiyorsun o zaman. Beslenmeyi ve proteini arttır. Genişletmek için tıkla... Makro sayamiyorum çünkü yemeklerimi ben yapmıyorum. Merak ettiğim yeterli kalori almasam bile kas yapıyor muyum
707559 dedi: Yeterli beslenemiyorsun o zaman. Beslenmeyi ve proteini arttır. Genişletmek için tıkla... Makro sayamiyorum çünkü yemeklerimi ben yapmıyorum. Merak ettiğim yeterli kalori almasam bile kas yapıyor muyum
7 707559 Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 497 Çözümler 2 26 Eylül 2023 #22 Volkan kerem dedi: Makro sayamiyorum çünkü yemeklerimi ben yapmıyorum. Merak ettiğim yeterli kalori almasam bile kas yapıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Yeterli kalori alamazsan yağ olarak kilo verirsin. Yeterli proteini alamazsan ise kaslar onarlamadığından yerinde sayma hatta gerileme bile olabilir.
Volkan kerem dedi: Makro sayamiyorum çünkü yemeklerimi ben yapmıyorum. Merak ettiğim yeterli kalori almasam bile kas yapıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Yeterli kalori alamazsan yağ olarak kilo verirsin. Yeterli proteini alamazsan ise kaslar onarlamadığından yerinde sayma hatta gerileme bile olabilir.
Volkan kerem Picopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #23 707559 dedi: Yeterli kalori alamazsan yağ olarak kilo verirsin. Yeterli proteini alamazsan ise kaslar onarlamadığından yerinde sayma hatta gerileme bile olabilir. Genişletmek için tıkla... Belli bir kalori açığı verdinginde kas da yakmıyor mu senin dediğine göre diyetteyken hiç kas yakmaman gerekir?
707559 dedi: Yeterli kalori alamazsan yağ olarak kilo verirsin. Yeterli proteini alamazsan ise kaslar onarlamadığından yerinde sayma hatta gerileme bile olabilir. Genişletmek için tıkla... Belli bir kalori açığı verdinginde kas da yakmıyor mu senin dediğine göre diyetteyken hiç kas yakmaman gerekir?
7 707559 Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 497 Çözümler 2 26 Eylül 2023 #24 Volkan kerem dedi: Belli bir kalori açığı verdinginde kas da yakmıyor mu senin dediğine göre diyetteyken hiç kas yakmaman gerekir? Genişletmek için tıkla... Belirli bir kalori açığına kadar sadece yağ yakar yeterli protein ve yapı taşlarını alırsan. Ancak gidip de 2000 kalori açık verirsen tabii ki de kas kaybedersin.
Volkan kerem dedi: Belli bir kalori açığı verdinginde kas da yakmıyor mu senin dediğine göre diyetteyken hiç kas yakmaman gerekir? Genişletmek için tıkla... Belirli bir kalori açığına kadar sadece yağ yakar yeterli protein ve yapı taşlarını alırsan. Ancak gidip de 2000 kalori açık verirsen tabii ki de kas kaybedersin.