Benim tavsiyem sana antrenman gününe göre internetteki hazır programları kullan ilk başta onlarla başla sonra vücuduna göre dizayn et 5 yıllık fitness geçmişime güvenerek konuşuyorum örnek vermek gerekirse benim vucuduma barfiks çok iyi geliyordu, barbell row yerine t bar row daha iyi geliyordu vs... Bu mantıkla analiz ederek doğru hareketleri 1 -2 ayda değiştirmek üzere uygulayabilirsin eminim ki yüzlerce program önerisi gelecektir tercih senin.
Omuz için shoulder press, lateral raise ve rear delt raise yapabilirsiniz. Göğüs için decline push up, push up ve düz zeminde dumbbell fly yapabilirsiniz. Biceps için alternating dumbbell curl ve hammer curl yapabilirsiniz. Sırt için bentover dumbbell row ve one arm dumbbell row yapabilirsiniz.
Omuz için shoulder press, lateral raise ve rear delt raise yapabilirsiniz. Göğüs için decline push up, push up ve düz zeminde dumbbell fly yapabilirsiniz. Biceps için alternating dumbbell curl ve hammer curl yapabilirsiniz. Sırt için bentover dumbbell row ve one arm dumbbell row yapabilirsiniz.
Omuz için pike push up, lateral raise, reverse fly
Göğüs için şınav varyasyonları (Wide push up, incline push up, decline push up)
Biceps için klasik curl. Barfiks barı olsa chin up derdim alsan süper olur sırt için harika. Sırt sormamışsın ihmal etme kötü durur. 5kg hafif gelirse çantaya falan ağırlıkları koy ya da kitap falan onlarla çalış.