Vücut geliştirme iyi ilerliyor mu?

KuzeyDonmez

Kilopat
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 4 aydır vucüt geliştirme yapıyorum daha öncesinde de birkaç kez başlayıp bırakmıştım. Haftada minimum 3 gün gidiyorum günlük 100gr civarında protein alıyorum ama karbonhidrat Allah'a emanet hiç hesaplamadım ne kadar yediğimi. Genelde tavuk, pilav, yulaf olarak besleniyorum aşağıdaki görsellerde 75kg 70kg ağırlığında sabah açken çekildi.

7ed1aa4a-b315-4736-a128-00f71cc4ea45.jpeg

d7dbe1f5-879a-4e7e-9eff-8fcae056b884.jpeg

Çok fazla vaktim olmuyor hocam o yüzden, ama beslenme konusunda eksiğim çok fazla var. Günde sadece 500 kalori alsam bile hiçbir açlık hissi olmuyor vücudumda. Günlük almam gereken proteini alsam ne kadar neyden yemem lazım ?

Çok fazla vaktim olmuyor hocam o yüzden, ama beslenme konusunda eksiğim çok fazla var. Günde sadece 500 kalori alsam bile hiçbir açlık hissi olmuyor vücudumda. Günlük almam gereken proteini alsam ne kadar neden yemem lazım?

Arama motoruna bmr hesaplama yazıp günlük almanız gereken kalori ve makroları öğrenebilirsiniz hocam, 3 gün yapıyorsanız push pull legs tavsiye ederim. Günde 500 kalori çok çok az ve tehlikeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı