Vücut geliştirme soru cevap

Katılım
1 Aralık 2014
Mesajlar
36.181
Makaleler
60
Çözümler
806
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun süredir bu sporun içindeyim fakat genelde biraz da Powerlifting tarzı çalışıyorum.
Bu işleri genelde ücret karşılığı yapıyorlar ama ben de çok eskiden bu yollardan geçtiğim için bu spora yeni başlayanlara yardımcı oluyorum.
Bu konu altında ağırlık sporu ile ilgili soru cevap şeklinde sorularınız olursa yardımcı olabilirim ve genel anlamda fikir alış verişi yapabiliriz
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 1.85 boyum 97 kiloyum spora başlamak istiyorum. Koşmak iyi olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
6 aydır spor yapıyorum. Bel çevrem 94 ten 82 ye kadar indi. 30 beden giyiyorum. 1.79 boyundayım 80 kiloyum. Çok fazla araştırıyorum fakat sorularım var. Sol göğsüm sal göğsümden büyük. Sol göğsüm çok fazla gelişti sağ göğsüm sola oranla küçük. Ne yapmalıyım? Sağ arka kolumda sol koluma göre zayıf bunu nasıl düzeltirim? Alt göğüs için decline press mi yoksa dips mi yapmalıyım?
 
Motivasyon konusunda sıkıntılarım var hocam. Spor vaktim yaklaştığında evden çıkasım gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
 
Sadece karnımı düz yapmak istiyorum. Şuan için ne yapmam gerekiyor nasıl başlamalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynada değişim olduğu zaman motive olursun. Şahsen bende gitmek istemiyorum. Bölge başı 2 hareket ve bunlar compound ve süper set ağırlıklı. Her antreman günü ayaklarım geri gidiyor
@Silinen üye Bence ilk olarak spor salonuna yazılmanız gerekli.
 

Hocam merhaba. Ben 1.77 boy var, 74 kiloyum. Diyet yaptım 80 kilodan 74'e düştüm ama hala yağ çok var sanki vücüm pek erimemiş gibi. Bacak da kalın. Sizce artık kas yapmalı mıym? Ben ilk başta kas yapmak istedim fakat ilk kilo ver dediler. Daha verim mi napim saygılar?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim soruma cevap verirseniz mutlu olurum hocam.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…