Vücut geliştirme sporcusu subay veya polis adayı olabilir mi?

muslumaligurbuz

Decapat
Ben dört buçuk yıldır profesyonel vücut geliştirme yapmaktayım ve aynı zamanada vücut geliştirme yarışmacısıyım. Üniversite mezunu olup muvazzaf subay adaylığına başvurabilir miyim diye sormak istedim. Vücut ölçülerim güncel olarak aşağıdaki gibidir:

1-Boy: 1.77 cm

2--Kilo: 102 kg

3-Biceps: 48 kg

4-Bel: 89 cm

5-Omuz: 149 cm

6-Gögüs: 135 cm

7-Bilek: 41 cm

8-Vücut yağ oranı: %19

Yani acaba özel sporcu koşulları uygulanır mı yoksa direkt VKİ'den elenir miyim? Cevaplarınızı beklemekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır sorun olmuyor. Arkadaşımın da profesyonel vücut geliştirme yapıyordu. Onu subaylığa aldılar. Zaten @FrontPage. arkadaşımında dediği gibi vücut kitle endeksi iyi olan diri olan bireyleri direk mülakata alıyorlar.

Ben dört buçuk yıldır profesyonel vücut geliştirme yapmaktayım ve aynı zamanada vücut geliştirme yarışmacısıyım. Üniversite mezunu olup muvazzaf subay adaylığına başvurabilir miyim diye sormak istedim. Vücut ölçülerim güncel olarak aşağıdaki gibidir:

1-Boy: 1.77 cm

2--Kilo: 102 kg

3-Biceps: 48 kg

4-Bel: 89 cm

5-Omuz: 149 cm

6-Gögüs: 135 cm

7-Bilek: 41 cm

8-Vücut yağ oranı: %19

Yani acaba özel sporcu koşulları uygulanır mı yoksa direkt VKİ'den elenir miyim? Cevaplarınızı beklemekteyim.
Saygılar ağabey. o_O:D

O boya kilo çok fazla. Bizim salonda bi çocuk var polislik sınavı için 110 kilodan 85 e düştü. Bence biraz kilo verebilirsin.

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler... Bugün girmiş olduğum 23.Dönem POMEM sınavında büyük bir ilgi görmüş olup 39 saniye ile parkuru tamamlamış ve mülakat aşamasına geçmiş oldum. Herkese iyi forumlar.

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler... Bugün girmiş olduğum 23.Dönem POMEM sınavında büyük bir ilgi görmüş olup 39 saniye ile parkuru tamamlamış ve mülakat aşamasına geçmiş oldum. Herkese iyi Sosyaller.

@muslumaligurbuz İyi günler. Şu anda komiser yardımcılığı alımları başladı. KPSS'den 81,39 puan aldım fakat hem kas hem de yağ kütlem fazla olduğu için vücut kitle endeksim fazla. Boyum 174 cm, ağırlığım 96 kg. Mülakata kadar 90 Kg'a düşebilirim fakat VKİ'nin en fazla 27 olması isteniyor. Sizce, beni de sizin gibi kabul edebilirler mi? Parkurda kendimi test etmedim fakat istenilen sürede bitirirsem beni de alma ihtimalleri olur mu? Başvuru ücreti 1110 TL ve sırf kilomdan ötürü elenirsem boşa para gitmiş olacak. O yüzden emin olmak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı