Gayet iyi bence,basmaya devam15 yaşımdayım. Toplam 4-5 ay civarı bir spor geçmişim var ama düzenli olarak 2-3 aydır yeniden başladım gidiyorum. Kilom 69-70 civarı ve geçen 80 kg bench press yapmayı başardım. Sizce iyi mi?
Kaldırışın normal hocam. Daha düşük kilo ile 7-8 tekrar civarında set çıkarmaya çalış. Haftada bir pr deneyebilirsin. Bu şekilde daha hızlı ağırlık arttırırsın.15 yaşımdayım. Toplam 4-5 ay civarı bir spor geçmişim var ama düzenli olarak 2-3 aydır yeniden başladım gidiyorum. Kilom 69-70 civarı ve geçen 80 kg bench press yapmayı başardım. Sizce iyi mi?
İnsan fitness camiasına baka baka ağırlıkları kolay sanıyor. 80kg 15 yaş için gerçekten iyi bir kilogram. Ülkedeki yaşı 20-30'u geçkin ortalama erkekler 60kg bench'in altına zor giriyorlar bunu unutmasan yeterli15 yaşımdayım. Toplam 4-5 ay civarı bir spor geçmişim var ama düzenli olarak 2-3 aydır yeniden başladım gidiyorum. Kilom 69-70 civarı ve geçen 80 kg bench press yapmayı başardım. Sizce iyi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.