Vücut geliştirmede kaçamak yapmak

Şöyle görsel bırakayım anlayın farkını

Dosya Ekleri

• 1718960528952.png
    1718960528952.png
    337,6 KB · Görüntüleme: 33
Şöyle görsel bırakayım anlayın farkını
Instagram bodybuilding yarışmalarına hiç katılmamış ama yıllarca ilaç kullanmış ve vücut yapmış insanlarla dolu. Artık o kadar yanlış ve yalan bilgi var ki adam 5 ayda Jeff Seid olacağını düşünüyor cidden komik. Fitnessa giden birinin o kadar da kasmasına gerek yok bence de, tabi tutupta tek günde 150-200 gr yağ tüketin demiyorum.

Sosyal medyadaki iğneli adamlar yüzünden de artık gençler sağdakine zargana diyor :D Çok tuhaf bir nesilde yaşıyoruz.
Sağdakine zargana diyecek kimseyi görmedim hocam, adam 80 kilo vardır az çok. Çoğu kişinin istediği ama hayatı boyunca ulaşamadığı fizik :D
Fitness tamamen bilgi odaklıdır diyet bilmeden antrenman bilmeden kardiyo bilmeden kimse düzgün vücut yapamaz.

Instagram bodybuilding yarışmalarına hiç katılmamış ama yıllarca ilaç kullanmış ve vücut yapmış insanlarla dolu. Artık o kadar yanlış ve yalan bilgi var ki adam 5 ayda jeff seid olacağını düşünüyor cidden komik. Fitnessa giden birinin o kadar da kasmasına gerek yok bence de, tabii tutupta tek günde 150-200 gr yağ tüketin demiyorum.

Sağdakine zargana diyecek kimseyi görmedim hocam, adam 80 kilo vardır az çok. Çoğu kişinin istediği ama hayatı boyunca ulaşamadığı fizik :D
Fitness tamamen bilgi odaklıdır diyet bilmeden antrenman bilmeden kardiyo bilmeden kimse düzgün vücut yapamaz.

Sosyal medyadaki iğneli adamlar yüzünden de artık gençler sağdakine zargana diyor :D çok tuhaf bir nesilde yaşıyoruz.

Maalesef popüler kültür diye yorumluyorum ben ilaç kullanma yaşı 15 hatta 14'lere kadar düştü kullandıkları ilaçta orijinal olduğunu düşünmüyorum şu tiplemeler cidden kendine dahi saygısı yok ölseler üzülmeye değmez.

Maalesef popüler kültür diye yorumluyorum ben ilaç kullanma yaşı 15 hatta 14'lere kadar düştü kullandıkları ilaçta orijinal olduğunu düşünmüyorum şu tiplemeler cidden kendine dahi saygısı yok ölseler üzülmeye değmez.
Çoğu zaten eczane kürü yapıyor, dediğiniz gibi orijinal ilaç bulmak bayağı sıkıntı. Güvenilir denilen hocalar bile sahte steroid satabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı