Vücut kılları ne zaman çıkar?

Yani normal mi bu 18 yaşında kıllanma olmaması?
Genele bakınca değil. Birinin bir yerinde çok kıl olması her yerinin öyle olacağı anlamına da gelmiyor.

Oturup beklemek dışında yapabileceğin bir şey biliyorsan buyur yap. Hatta bana da söyle, ben de yapayım.

Merhaba, ben 18 yaşındayım ve benimle yaşıt arkadaşlarım var. Hepsinin göğsünde ve karnında kıllar çıkmış ancak benimki hâlâ bebek gibi. Ayrıca boynumda da hâlâ sakal çıkmadı. Bunun nedeni nedir acaba? Arkadaşlarımın vücudundaki kılların yoğunluğu benimkine göre çok fazla? Kıllar kaç yaşında çıkar?
Dostum kıllı olmak mı istiyorsun? Yat kalk dua et bence😂. Kılsız muscular boy seven kadınlar da var.

Merhaba, ben 18 yaşındayım ve benimle yaşıt arkadaşlarım var. Hepsinin göğsünde ve karnında kıllar çıkmış ancak benimki hâlâ bebek gibi. Ayrıca boynumda da hâlâ sakal çıkmadı. Bunun nedeni nedir acaba? Arkadaşlarımın vücudundaki kılların yoğunluğu benimkine göre çok fazla? Kıllar kaç yaşında çıkar?
Tamamen genetik. Bazı arkadaşlarım var 16 yaşında kurtadam gibi. Bazıları var 20 yaşına gelmiş kıl namına bir şey yok.

Kişiye göre değişiklik gösteriyor. Bende kıllı olmak istemiyorum :(

images.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı