Vücut kılları neyle alınmalı?

kurnmy

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Erkeğim. Üst vücut, bacak ve özel bölgemdeki kılları kestikten sonra kırmızı kırmızı şeyler çıktı. Krem falan kullanmamıştım. Neden kırmızı şeyler çıktı? Krem ya da başka bir şey mi kullanmam lazım? Bir şey önerdiğinizde marka ve modelle önerebilir misiniz?

Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.

Herkese merhaba. Erkeğim. Üst vücut, bacak ve özel bölgemdeki kılları kestikten sonra kırmızı kırmızı şeyler çıktı. Krem falan kullanmamıştım. Neden kırmızı şeyler çıktı? Krem ya da başka bir şey mi kullanmam lazım? Bir şey önerdiğinizde marka ve modelle önerebilir misiniz?

Jilet veya makineyle alıyorsanız normal tüy dökücü krem kullanın

Koltuk altı ve genital bölgeyi jiletle (kaliteli jilet, permatik değil) yüzü de makineyle alman lazım. Kırmızı şeylerin çıkma sebebi de eğer kestiğin bölgeye bir sıvı temas ettiyse veya alerjenik bir şey değdiyse o yüzden olabilir.

Önceden bende arıyordum tüy dökücüyle almayın şu hastalık olur makineyle almayın şu olur ağdayla alma tahriş eder permatikle alma kanarsa enfeksiyon kapabilir falan yazıyor her yerde o yüzden önceden napıyorsam devam ediyorumda senin durum farklı gibi hastaneye git buradan tavsiye alınacak son konu tıp.

Önceden bende arıyordum tüy dökücüyle almayın şu hastalık olur makineyle almayın şu olur ağdayla alma tahriş eder permatikle alma kanarsa enfeksiyon kapabilir falan yazıyor her yerde o yüzden önceden napıyorsam devam ediyorumda senin durum farklı gibi hastaneye git buradan tavsiye alınacak son konu tıp.
Hastanede hangi doktoru aradığımı söyliyim hocam?

Sakal tıraş makinesi al sadece vücüt için onu kullan daha pratik.

Genital bölge tıraşı yaparken tersten almak tahriş ve sivilceye sebep olur örnek olarak kılların aşağıya doğru çıkıyorsa yukarıdan aşağıya doğru jiletle alabilirsin. Koltuk altı için yukarıdan aşağıya doğru kes. Geri kalan normal vücut bölgeleri için makineyi vurup geçebilirsin. Popo tarafı alman gerekiyorsa jilet tehlikeli ve zor olur. Orası için tüy dökücü daha kolay olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı