Vücut nasıl sıkılaştırılır?

Sleex0x0

Hectopat
Daha fazla  
İlk başta kilo vermeyi düşündüm ancak kilo verince sarkmalar kaçınılmaz oluyor genelde. Böyle bir şey istemediğim için aynı zamanda aktif olarak spor yaptığım için kilomu sabit tutmaya karar verdim. Ancak özellikle karın kısmındaki sarkma düzelir mi? Yağlı şeyler tüketmemeye çalışacağım.
Boyum 1.86
Kilom 94.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla sarkma yok ise kilo verdikçe pek belli olmaz fakat yırtılma izleri gibi küçük izler biraz kalabilir.
Arkadaşım 96 kilodan 83 kiloya düşmüştü 2 ayda ve yüzünde falan sarkmalar vardı. Özellikle kollarının altıda acayip sarkıyordu. O yüzden kilo vermek istemiyorum çok. Spor yapsam düzelmez mi bu sarkmalar?

Arkadaşım 96 kilodan 83 kiloya düşmüştü 2 ayda ve yüzünde falan sarkmalar vardı. Özellikle kollarının altıda acayip sarkıyordu. O yüzden kilo vermek istemiyorum çok. Spor yapsam düzelmez mi bu sarkmalar?
Dediğiniz şey jinekomasti galiba. Ameliyatla geçiyor sadece.

Yüksek kilolardan hızlı şekilde kilo verirlirse sarkma yaşanabilir, o yüzden acele edilmeden yavaş yavaş kilo verilmesi lazım. Kendim 2 kez böyle bir dönemden geçtim, hala göbek kısımlarımda çatlak izleri var.

Dediğiniz şey jinekomasti galiba. Ameliyatla geçiyor sadece.

Yok jinekomasti göğüs bölgesinde oluyor sadece. Karın bölgemde falan sarkma var. Ya işte normal kilolu bir insandaki karın sarkmasından bahsediyorum. Aynı kiloda kalıp düzenli spor yapsam sıkılaşır mıyım karın bölgemdeki sarkmalar toparlanır mı yoksa illa kilo vermem gerekiyor mu?

Yüksek kilolardan hızlı şekilde kilo verirlirse sarkma yaşanabilir, o yüzden acele edilmeden yavaş yavaş kilo verilmesi lazım. Kendim 2 kez böyle bir dönemden geçtim, hala göbek kısımlarımda çatlak izleri var.
Ama çoğu yerde hem zayıflayıp hem kas kütlesi koymanın olmadığını belirtiyorlar. O yüzden aynı kiloda kalmayı düşündüm.

İlk başta kilo vermeyi düşündüm ancak kilo verince sarkmalar kaçınılmaz oluyor genelde. Böyle bir şey istemediğim için aynı zamanda aktif olarak spor yaptığım için kilomu sabit tutmaya karar verdim. Ancak özellikle karın kısmındaki sarkma düzelir mi? Yağlı şeyler tüketmemeye çalışacağım.
Boyum 1.86
Kilom 94.
Yaklaşık 3 ayda 90 kilodan 70 kiloya düştüm ancak herhangi bir sarkma yaşamadım çünkü düzenli olarak yürüyüş yaptım. Yürüyüş veya koşu yaparsanız deriniz kesinlikle sarkmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı