Yani boyunuzdan dolayı kilonuz çok sırıtmaz gibi. 5-10 kilo alabilirsiniz. Vücut olarak da kendi ağırlığınız ile başlayıp sonradan spor salonuna yazılabilirsiniz.
Yani boyunuzdan dolayı kilonuz çok sırıtmaz gibi. 5-10 kilo alabilirsiniz. Vücut olarak da kendi ağırlığınız ile başlayıp sonradan spor salonuna yazılabilirsiniz.
Kilon boyuna göre güzel iyi. Ama boyun ortalamanın bir tık altı gibi.
Boya yapabilecek bir şey var mı var ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. Ama küçük bir dev olabilirsin.
Tavsiyem önce kaslarını alıştırman lazım. Spora gitmeden önce kasların ham değil diri olsun. Bunun için mesela gün içinde 1 tur 20 şınav olmak şartıyla 5 kere yapabilirsin. Dışarıya çıkıp minik bir koşu yapabilirsin. Sayılar haftalar ilerledikçe artacaktır. Mekik 5 tur olmak üzere 60'ar kere çekebilirsin. Bak emin ol spora gitmeden önce çok faydasını göreceksin. Eğer hemen hayde bre diye başlarsan ağrılarından uyuyamazsın. Ama dediğim gibi yaparsan dipdiri sapasağlam kalırsın.
Mesela ben kaç yıldır neredeyse her gün 1-2 saat futbol oynarım. İlk başlarda merdiven çıkamıyordum. Şimdi ise o merdivenleri koşa koşa çıkar inerim.
Sen dediklerimi 1 ay falan uygula. Sonra beni bul
Not: Hiç bir profesyonelliğim yoktur hocalık konusunda. Tecrübe üzerinden gidiyorum.
Kas kütlesi kazanması lazım. Fazla kalori alırsa arkadaş yağ alır. Sağlıklı bir kilo alma olmaz. Protein ağırlıklı beslenmesi lazım ama Türkiye'de yaşıyoruz. En son ne zaman tavuk yedim hatırlamıyorum. 2-3 hafta oluyordur.
Kalori fazlası alıp çalışıp yakarsa daha iyi olur. Yatarsa huppola huppola gezer.
Buna döner.
Kas kütlesi kazanması lazım. Fazla kalori alırsa arkadaş yağ alır. Sağlıklı bir kilo alma olmaz. Protein ağırlıklı beslenmesi lazım ama Türkiye'de yaşıyoruz. En son ne zaman tavuk yedim hatırlamıyorum. 2-3 hafta oluyordur.