Vücut olarak nasıl gelişebilirim?

Kilon boyuna göre güzel iyi. Ama boyun ortalamanın bir tık altı gibi.
Boya yapabilecek bir şey var mı var ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. Ama küçük bir dev olabilirsin.
Tavsiyem önce kaslarını alıştırman lazım. Spora gitmeden önce kasların ham değil diri olsun. Bunun için mesela gün içinde 1 tur 20 şınav olmak şartıyla 5 kere yapabilirsin. Dışarıya çıkıp minik bir koşu yapabilirsin. Sayılar haftalar ilerledikçe artacaktır. Mekik 5 tur olmak üzere 60'ar kere çekebilirsin. Bak emin ol spora gitmeden önce çok faydasını göreceksin. Eğer hemen hayde bre diye başlarsan ağrılarından uyuyamazsın. Ama dediğim gibi yaparsan dipdiri sapasağlam kalırsın.

Mesela ben kaç yıldır neredeyse her gün 1-2 saat futbol oynarım. İlk başlarda merdiven çıkamıyordum. Şimdi ise o merdivenleri koşa koşa çıkar inerim.

Sen dediklerimi 1 ay falan uygula. Sonra beni bul :D

Not: Hiç bir profesyonelliğim yoktur hocalık konusunda. Tecrübe üzerinden gidiyorum.
Hocam spor olarak şuan düşünmüyorum yaşım biraz küçük olduğundan ev için başka egzersizler yapabilir miyim ?

Tamamdır hocam size ve @Crexyyy hocam size çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulamaya çalışacağım iyi akşamlar.
İyi akşamlar.

Motivasyon video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Göreyim aslanım.

Dosya Ekleri

• 1652383411316.png
    1652383411316.png
    338,9 KB · Görüntüleme: 25
İyi akşamlar.

Motivasyon video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Göreyim aslanım.

Sınıftaki Allahsızları Allah'ına kavuşturduktan sonra benim girdiğim tripler...

Sana görev veriyorum.

Kavga başlat ve kavgayı kaybet.
1652387496219.png

Acılarınla motive olup kendi içindeki seni ortaya çıkarman lazım. Özgürlüğü hissettiğin zaman hiçbir şeyi kafana takmayacaksın.

Boyunuz yaşınıza göre normal mi bilmem fakat kilonuz normal değil.

Öncelikle bir salona yazılıp, sağlam bir antrenmanla beraber sağlıklı kilo almalısınız. Kilo alma aşamasını başarırsanız, sağlam ve ağır bir antrenman yaparsanız istediğiniz vücuda ulaşabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı