Vücut yağ oranı ideal mi?

Loewrxx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yaşım 16. yaklaşık 9 aydır spor yapıyorum. Başladığımdan beri yüksek proteinli düşük karbonhidratlı ve en düşük seviyede şekerli besleniyorum. Başladığımda sadece yağ oranımı ölçmüştüm. 85kg 175cm %17 yağ oranım vardı. Kolum ise 37cm di. Bugün eczanede ve evde kendim ölçtüm. 176cm 76kg %12 yağ oranına sahibim. Kolum 41cm 9 aya göre nasıl. Hiç kardiyo yapmadım sadece beslenme ve idmana giderek oldu bu değişim. Son 1 haftadır preforce focus kullanarak kardiyo yapıyorum.

bende 16 yasında 93 kilo 173 boyundaydım ve bende hemen hemen 9 aydır spor yapıyorum suan 76 kıloyum paraadan dolayı sadece dıyet elımden geldıgı kadar protein ve az seker almaya calıstım senını kadar ıyı performans yaklayamadım senınkı cok iyi bence

Teşekkür ederim hocam diyet ve disipline sadık kaldıktan sonra hedefinize ulaşırsınız eminim. Göbek de olmasa çok memnun olacağımda yağ oranım düşse bile göbeği kardiyosuz eritemiyorsunuz. Bende bunu fark ettim geçte olsa. kardiyo yapmanızı bastırarak tavsiye ederim.

m diyet ve disipline sadık kaldıktan sonra hedefinize ulaşırsınız eminim. Göbek de olmasa çok memnun olacağımda yağ oranım düşse bile göbeği kardiyosuz eritemiyorsunu
bende tam tersi roberto carlos gibi bacak var göbek hic yok denilebilir bacak erıtemıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…