VX2458-MHD monitör 1ms modunu açmak

sarashina

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
VX2458-MHD monitöre sahibim. Aynı monitöre sahip kişilerde monitör ayarlarında 1ms modu var fakat bende öyle bir şey gözükmüyor. Otomatik olarak 1 ms mi açıktır? Ayrıca response time diye bir özellik var. Standart, gelişmiş ve Ultra hızlı var bunu ellemeli miyim?

Monitörlerde response time ayarını 1 ms gibi rakamlarla değil sevilerle gösterirler diye biliyorum. Low-medium-High, standart-Fast-fastest, Level 1- Level 2- Level 3 gibi. Bu tanımlamada en yüksek değer düşünülenin aksine en düşük tepki süresini değil tam tersini temsil edebilir. Modelinizin en düşük tepki süresi ayarının hangisi olduğunu iyi araştırmanızı öneririm.

Hocam saçmalık bence tamamen, bazı kişilerde direk 1ms mode varken bazı kişilerde yok.

Hocam en soldaki 2 düğme ile aşağı yukarı veya sağa sol yapılıyor.

Anladım hocam teşekkürler, ama bende bu şüphe uyandırmadı değil, çünkü ayar menüsünde 1ms mode olan var olmayan acaba neye göre farklılık gösteriyor onlar oradan açabiliyor.

Hocam ayarladım eko ayarı var DCR ayarı var DCR kapalı eko standartda durum genis, HDM OSD ayarı 50 50 10 nereden bakacağım MS ayarına.

Hocam ayarladım eko ayarı var DCR ayarı var DCR kapalı eko standartda durum genis, HDM OSD ayarı 50 50 10 nereden bakacağım MS ayarına.

Hocam en sağda ayar menüsüne gelip orada ki seçeneklere bakmanız lazım, İngilizce ise 1ms mode yazması lazım, yok ise ben response Time'yi Ultra'ya alarak yaptım.

İsim farkı. Üretime, kullanılan dile göre vs. değişebilir belki. İşlev aynı.

Bence de Ms'leri yazmalılar ama muhtemelen diğer modlar alışılandan çok daha yavaş olduğundan yazılmıyor.

Piyasa böyle. HP'nin bazı modellerinde Level 1, Level 2, Level 3, Level 4 diye adlandırmış. En düşük tepki süresi Level 4.

1ms mode olsa böyle şeylerle uğraşmayacağız :D. Kusura bakmayın son kez soruyorum ama response timeyi Ultra'ya alırsam 1ms olur ve sıkıntı çıkarmaz değil mi? FreeSync kullanmıyorum zaten.

1ms mode olsa böyle şeylerle uğraşmayacağız :D. Kusura bakmayın son kez soruyorum ama response time'yi Ultra'ya alırsam 1ms olur ve sıkıntı çıkarmaz değil mi? FreeSync kullanmıyorum zaten.
1 ms olur.

Ama fazladan ghosting, parlaklık düşmesi, renk kayması gibi sorunlar çıkarabilir. Denemelisiniz.

Ama monitöre zarar vermez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı