AJ139 Pro güzel mouse olarak biliyordum normal versiyonu da mı varmış![]()
139'un mcusunu sanayideki salih ustaya yaptırmışlar galiba. Çok kötü ya.
AJ139 Pro güzel mouse olarak biliyordum normal versiyonu da mı varmış![]()
Onda da 52850 var diye hatırlıyorum garip :/ 1 yılı aşkın 52850 kullandım sıkıntı çıkarmadı hiç.139'un mcusunu sanayideki salih ustaya yaptırmışlar galiba. Çok kötü ya.
Ajazz yerine bunu öneririm, bütçe çıkarsa direkt kapın. Pulsar'dan daha iyi.![]()
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
Değil, iade konusunda ısrar edince alıyorlar ayrıca garanti için ConnectGame yardımcı olmazsa Endgame'nin kendisi oluyorHocam connectgame in adamlara uyguladığı tarife belli. Orasına bir şey demeyeceğim ben yine Ajazz taraftarıyım. Connectgameden alınacaksa bile N11 Trendyol da sattığı ürünlerin alınması gerektiğini düşünüyorum. Ürünlerin altına yazdıkları 2 sene garanti hikaye. Böyle böyle ellerinde kalan ürünleri bitirmeye çalışıyorlar. XM2we N11 de 2000 TL ydi 2 gün önce o zaman oradan alınabilirdi ama şu an sitelerinden alınması çok saçma bence.
Değil, iade konusunda ısrar edince alıyorlar ayrıca garanti için connectgame yardımcı olmazsa Endgame'nin kendisi oluyor![]()
Değil, iade konusunda ısrar edince alıyorlar ayrıca garanti için connectgame yardımcı olmazsa Endgame'nin kendisi oluyor![]()
O daha supheli, Endgameyi daha da cok darlamak lazim. Onlar da distribütöre gidin diyor.ConnectGame yardımcı olmazsa Endgame'nin kendisi oluyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.