VXE R1 alınır mı?

Ajazz yerine bunu öneririm, bütçe çıkarsa direkt kapın. Pulsar'dan daha iyi.

Ajazz yerine bunu öneririm, bütçe çıkarsa direkt kapın. Pulsar'dan daha iyi.

Hocam connectgame in adamlara uyguladığı tarife belli. Orasına bir şey demeyeceğim ben yine Ajazz taraftarıyım. Connectgameden alınacaksa bile N11 Trendyol da sattığı ürünlerin alınması gerektiğini düşünüyorum. Ürünlerin altına yazdıkları 2 sene garanti hikaye. Böyle böyle ellerinde kalan ürünleri bitirmeye çalışıyorlar (aralıklı olarak belli ürünlere 1000-1200 TL indirim uygulamaları çok garip, Pulsar X2 yurt dışında 92-100 dolar arası satılırken connectgame de 50 dalara düşüyor. Acaba neden? ). XM2we N11 de 2000 TL ydi 2 gün önce o zaman oradan alınabilirdi ama şu an sitelerinden alınması çok saçma bence.

Son düzenleme:
Hocam connectgame in adamlara uyguladığı tarife belli. Orasına bir şey demeyeceğim ben yine Ajazz taraftarıyım. Connectgameden alınacaksa bile N11 Trendyol da sattığı ürünlerin alınması gerektiğini düşünüyorum. Ürünlerin altına yazdıkları 2 sene garanti hikaye. Böyle böyle ellerinde kalan ürünleri bitirmeye çalışıyorlar. XM2we N11 de 2000 TL ydi 2 gün önce o zaman oradan alınabilirdi ama şu an sitelerinden alınması çok saçma bence.
Değil, iade konusunda ısrar edince alıyorlar ayrıca garanti için ConnectGame yardımcı olmazsa Endgame'nin kendisi oluyor :)

Değil, iade konusunda ısrar edince alıyorlar ayrıca garanti için connectgame yardımcı olmazsa Endgame'nin kendisi oluyor :)

Birkaç kişinin ürününü zorlama sonucu aldığını gördüm ama bilmiyorum yine de alan arkadaşa bağlı. Ben artık güvenmiyorum bunlara.

Değil, iade konusunda ısrar edince alıyorlar ayrıca garanti için connectgame yardımcı olmazsa Endgame'nin kendisi oluyor :)

Hocam gmk67'den hala memnun musunuz? Bende düşünüyorum da. Bu aralar çok önüme çıkıyor.
keycaps leri ayarlasam gideri var mı sizce ?

Son düzenleme:
Hocam, 3395SE sensörü, 3335 ile hemen hemen aynı, yani, iyi değil. Almışken, 3395 sensörlü, güzel MCU'lu bir mouse alınmalı. AJ199 bakabilirsiniz evet.

Yanlış bilgi
Aj199'nin mcu maksimum 1KHz desteklerken, VXE R1 modelinin Mcu'su 2KHz destekliyor.
İkisi de PAW3395 sensör kullanıyor zaten.
Mcu'nun kötü olup olmadıgını neye göre yorumluyorsunuz anlamıyorum, VXE R1 modeli aynı zamanda 1ms, gayet başarılı bir mcu, (AJ199'a göre).

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı