VXE R1 için model önerisi

Egemen_B

Hectopat
Daha fazla  
VXE R1 almak istiyorum ama en F/P modeli hangisidir? Mesela VXE R1 Pro ile VXE R1 Pro Max arasında cidden fark var mı? Bir de dongle almazsak kaç k Hz'e kadar kullanabiliyoruz? Dongle almazsak mouse kutusundan dongle çıkıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Butce ne? Dongle cikiyor icinden.

Son düzenleme:
VXE R1 almak istiyorum ama en F/P modeli hangisidir? Mesela VXE R1 Pro ile VXE R1 Pro Max arasında cidden fark var mı? Bir de dongle almazsak kaç k Hz'e kadar kullanabiliyoruz? Dongle almazsak mouse kutusundan dongle çıkıyor mu?

Mouse kutusundan dongle çıkmıyor. Ayrı olarak 4K dongle alabilirsiniz.

Bütçene göre değişir. 2k falan ise m3s max al.

Mouse kutusundan dongle çıkmıyor. Ayrı olarak 4K dongle alabilirsiniz.

Mouse kutusundan dongle çıkmıyorsa kablosuz nasıl bağlayacağım?

Bütçene göre değişir. 2K falan ise m3s Max al.

Bütçe ne? Dongle cikiyor icinden.

Arkadaşımdada R1 Pro olduğu için Wraith almak istiyorum denedim hoşuma gitti. Bütçe maksimum 2.5k R1 Pro ile Pro Max arasında ciddi bir fark yoksa R1 Pro almayı planlıyorum. M3s ile aralarındaki farklar neler daha mı iyi?

Arkadaşımdada R1 Pro olduğu için Wraith almak istiyorum denedim hoşuma gitti. Bütçe maksimum 2.5k R1 Pro ile Pro Max arasında ciddi bir fark yoksa R1 Pro almayı planlıyorum.

VXE R1 Pro Max'ten çok daha iyi mouseler var. Bütçenin en iyisi M3 Pro Max veya m3s Max. 500 TL daha çıkar ise Scyrox bakabilirsin.

Arkadaşımdada R1 Pro olduğu için Wraith almak istiyorum denedim hoşuma gitti. Bütçe maksimum 2.5k R1 Pro ile Pro Max arasında ciddi bir fark yoksa R1 Pro almayı planlıyorum.
normal 1k hz dongle çıkıyor. Ben 4k hz dongle dan bahsediyorsun sanmıştım.

VXE R1 Pro Max'den çok daha iyi mouseler var. Bütçenin en iyisi M3 Pro Max veya m3s Max. 500 TL daha çıkar ise Scyrox bakabilirsin.

Hayır bütçe daha da artmaz günlük kullanım ve oyun için alacağım düzenli oyun oynayan biri değilim o yüzden uzun vadede üzmeyecek kablosuz almak istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı