İnceleme VXE R1 Pro

Hocam bende de aynı mouse var çok memnunum 2 aydır kullanıyorum ve iyi ki almışım dedirdi. Hocam bir de bir sorum var. Fotoğraflardaki figürleri nereden aldınız?

Reklam olarak algılanacağından dolayı söyleyemem. DC verin oradan yazayım.

@Mando9098 selam videodaki klavyenin marka modeli nedir? teşekkürler

Hocam Rival 3 kullanıyorum, siz de önceden Aerox kullanıyormuşsunuz acaba R1 Pro mouse'u tutarken soldan ve sağdan elinizi sıkıştırıyor mu yoksa kullanımı rahat mı? Ben mouse'u sıkı kavrayarak kullanıyorum pad üzerinde sola ve sağa hareket ettirirken baş parmağımın etli kısmını bazen sıkıştırıyor, Rival ve Aerox'daki arka köşe boşluklar sayesinde sıkışıklık olmuyor. R1 Pro'da oluyor mu deneyebilir misiniz? @Mando9098

Yok hocam sıkıştırma olmuyor kücük bir mouse. Rival r1'e göre büyük sanırsam. Eloshape sitesinden farelerin büyüklüğüne bakabilirsiniz. Memnunum bu arada R1 Pro çok iyi bir mouse. Şarj süresi olsun kullanımı olsun hiç yarıda bırakmadı.

Yarın karar verip bir tanesini alacağım hocam. Eloshape sitesine de bakıyorum boyutlar hakkında çok güzel bilgiler veriyor. Benim el tam rival için yaratılmış Logitech Superlight'ı denedim elime bir tık büyük gibi geldi hani kullansam kullanırım fakat kolum yorulur, aynısı veya daha büyüğü Steelseries Ten mouse'ta yaşadım Rival'e göre bir tık büyüktü kolumu yoruyordu oyun oynadıktan sonra mecburen Rival'e geçtim. Şu an baktığım mouse'lar: VXE R1 PRO, Attack Shark X3 PRO ve Furylevel Z1 birisini netleştirip alacağım. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…