VXE R1 SE+ alınır mı?

Bütçe
1.250 TL

Hocam EPttAVM'den ürün alınmasını önermiyorum. Hem satıcıları, hem de müşteri hizmetleri olsun her detayıyla çok aşağılık bir site. Dolandırıcı çok fazla var sitede. Bende dolandırıldım buradan ancak paramı geri alabildim. Müşteri hizmetleri ilgilenmiyor.

Bütçe arttırabilirsen Helios 2 al geç.

R1 SE alınmaz. Ben R1 Pro kullanıyorum çöp bir seri değil ama fiyatını hak etmiyor. 1000 ve altına inse o zaman öneririz.

Hocam EPttAVM'den ürün alınmasını önermiyorum. Hem satıcıları, hem de müşteri hizmetleri olsun her detayıyla çok aşağılık bir site. Dolandırıcı çok fazla var sitede. Bende dolandırıldım buradan ancak paramı geri alabildim. Müşteri hizmetleri ilgilenmiyor.

Bütçe arttırabilirsen Helios 2 al geç.

R1 SE alınmaz. Ben R1 Pro kullanıyorum çöp bir seri değil ama fiyatını hak etmiyor. 1000 ve altına inse o zaman öneririz.

Bütçe daha fazla çıkamam başka alternatifler var mı?

Agustostan beri kullanıyorum hala hiçbir problemi yok. Hafif bir mouse o yuzden aşırı tok hissettirmiyor beni sarji 4-5 gun kadar gidiyor (neredeyse gunde 6+ saat kullanimi diyebilirim.) Önerir miyim bu bütçede evet ama keşke acele etmeyip bütçe arttirip farkli mouse alsaydim diyorum şuan da.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-02-10-20-08-02-546_trendyol.com-edit.jpg
    Screenshot_2026-02-10-20-08-02-546_trendyol.com-edit.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 11
4-5 aydır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım. Şarjıda 2- 2.5 hafta kadar dayanıyor günlük 2 saat civarı kullanıyorum. Fakat bu fiyata belki daha iyileri bulunabilir. Driver konusuna pek ugraş göstermemişler fakat yine de her şey ayarlanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı